zaterdag 29 oktober 2011

Nieuwsbrief nergens goedkoper aanbiedingen!`t Kralenstulpje gaat even helemaal los met onderstaande stunt aanbiedingen! Nergens goedkoper!!!
De plakornamenten (cabochons) zijn tijdelijk verkrijgbaar voor de helft van de inkoopprijs!!!
http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/organza/c-735541/plak-ornamenten/

Ook de gespen met Strass zijn in de super aanbieding! http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/organza/c-732065/gespen-met-strass/
Interesse in grote partijen? neemt u gerust contact met op via: kralenstulpje@home.nl
Graag wil ik een leuke webshop onder de aandacht brengen. Deze webshop is van mijn lieve kralenvriendin uit Gerkesklooster, mede danzij Loes ben ik begonnen met `t Kralenstulpje. Dit is: De Kralenoase van Loes Veenstra. Loes is ook een enorme dierenvriend en heeft ook twee hondjes!


kralenoasebanner.jpg
Op 27, 28, 29 en 30 oktober staat ze op de Hobbybeurs in het FEC. Verdere markten staan vermeld onder markten en braderien op haar site. Ook verkoopt ze mondgeblazen en handbeschilderde kerstlichtjes. In vele kleuren, www.kralenoase.com
Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl


vrijdag 21 oktober 2011

Nieuwsbrief PVC Tasjes!


Ziezo, ik ben net klaar met het verslepen van 20 dozen met verpakkingsmaterialen, die vandaag binnen zijn gekomen. Dit past naturlijk niet meer in de blokhut, dus maar eerst op de logeerkamers neer gezet.

En daar zit me toch wat leuks tussen!!! Ik heb prachtige PVC cadeautasjes binnen gekregen. Super kwaliteit en dus duurzaam!! Geen weggooi tasjes, maar iedere keer opnieuw te gebruiken. En dat voor maar 45 cent per tasje!! Niet van die kleine pietluttige tasjes maar een mooi groot formaat!

Ik verkoop de tasjes per 10 stuks. Helaas passen ze niet in een envelop door de brievenbus, dus moet men kiezen voor pakketpost. Hier komt dan wel weer een leuke goodybag bij in!! Een gedeelte staat inmiddels op de site en de rest zal morgen worden gefotografeerd en op de site worden gezet. Ik hoor graag jullie mening!! http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/organza/c-1343841/luxe-cadeautasjes-van-pvc/
     
Een lieve collega van me Patricia Biard van www.sfeerzeepjes.nl doet mee aan een wedstijd! Ze heeft een hele mooie hanger gemaakt van zeep, en mijn vraag aan jullie is of jullie even op de link willen klikken en de foto willen vergroten. Op deze manier krijgt Patricia een stem en dat gun ik haar zo graag, het is schitterend wat ze heeft gemaakt! Bij pakketpost krijgen jullie ook een leuke gadget van zeep bij jullie bestelling cadeau, deze is geschonken door Patricia. Dit is de link: http://www.online-zeepwinkel.nl/a-20298486/categorie-zeepkettingen/55-patricia-uit-hendrik-ido-ambacht-zeepketting-aan-hanger Men hoeft dus enkel de link aan te klikken en de foto te vergroten.

Ik wil jullie vanaf nu tot en met a.s. zondag 23 oktober een korting geven van 10% op alle bestellingen!!!  De code hiervoor is: tasje
Vergeet niet om deze code in te vullen, na afloop is dit niet meer mogelijk. Mocht het niet lukken met de code, wacht dan met bestellen en neem vooraf contact met me op: info@kralenstulpje.nl

Veel plezier met rondneuzen!

Lieve groetjes, Esther de Jonge


www.kralenstulpje.nl


maandag 17 oktober 2011

Nieuwsbrief Herfstvakantie super aktie!!


Vanwege de herfstvakantie heb ik een aantal fantastische aanbiedingen op het gebied van de organza zakjes, en dan in de gote maten en de fairy tale zakjes!
Meer dan 30% korting, op = op! Geldig tot vrijdag 21 oktober.


 28 x 20 x 4 cm!!

---------------------------------------------------------------------------------------
Er zijn schitterende Fairy Tale zakjes binnen gekomen in de maat 17x12 cm. Meer dan 30% afgeprijst!!! Nu 10 stuks voor €. 4,50!!!
De zakjes zijn gemaakt van een zware kwaliteit organza tule en opgelegd met een rubberachtige decoratie van bloemen met fijne glittertjes, voor een mooi, bijzonder luxe en speciaal effect. Met zo`n zakje heeft u een heel bijzonder en mooi cadeautje! Zaterdag komen er nog andere kleuren en maten! De prijslabeltjes staan nu ook vermeld onder de verpakkingsmaterialen.
---------------------------------------------------------------------------------------
Nergens goedkoper! (Op = op!) 100 stuks vanaf 50 cent!!!!


Cellofaan display zakjes met kleefstrip.Deze zakjes kunnen eventueel aan een display worden gehangen. het gaat om een restpartij, de zakjes kunnen niet bij besteld of retour gezonden worden. Hier is de prijs ook naar.Let er op dat bij grotere aantallen u kiest voor pakketpost, het zal dan niet meer door de brievenbus passen.
---------------------------------------------------------------------------------------
Ook is er schitterend lint binnen gekomen, te gebruiken onder andere voor bruidjes of andere feestelijkheden!
Bovendien kunt u gratis artikelen ontvangen bij uw bestelling! Meer weten? Klik hier!
Natuurlijk zit er altijd een leuk presentje bij uw bestelling!
Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge

donderdag 13 oktober 2011

Nieuwsbrief met allemaal nieuwtjes!


Wat velen van jullie wellicht al zullen weten is, dat `t Kralenstulpje sinds kort ook een flyerservice heeft. We hebben nu ook de mogelijkheid om met 3 andere webwinkels op 1 flyer te adverteren. Deze flyers worden besteld per 10.000 stuks.

klein3.jpg

Veel webwinkels hebben moeite met het promoten van hun winkel buiten het internet. Wij zijn zelf webshop-eigenaren en weten dat adverteren vaak een kostbare aangelegeheid is die al snel in uw winstmarge snijdt. Veel webwinkels adverteren dan ook niet offline. En dat is jammer want adverteren is vaak een zeer effectieve manier om bezoekers en potentiële klanten te trekken. Wij bieden u nu de mogelijkheid om tegen geringe kosten ook offline te adverteren! Onder het motto `samen staan we sterk` brengen we webwinkel-eigenaren bij elkaar om samen te adverteren. Zo drukken we de kosten, terwijl we toch grote groepen potentiële klanten bereiken. U kunt eventueel een ontwerp laten maken voor deze A6 flyer door Ruby voor €20,- incl. BTW.

Natuurlijk kunt u ook zelf een ontwerp aanleveren, dan heeft u deze kosten niet. Dan kunt u zelf de de advertentie aanleveren in formaat 10 bij 7 cm of 7 bij 10 cm (afhankelijk of u de advertentie liggend of staand wilt) in 300 dpi. Het moet wel deze exacte grootte maar vooral sterkte zijn, anders wordt de flyer onscherp.


De feiten op een rij10.000 flyers.
4 deelnemende webshops per flyer.
Persoonlijke advertentie ruimte van 100mm bij 70mm.
Iedere deelnemende shop verspreidt zelf 2500 flyers huis-aan-huis.
Ruimte voor eventuele kortingsacties, i.v.m. eventuele acties dienen de flyers binnen drie maanden te worden verspreid.
Flyers worden gedrukt op 250g. papier, A6 formaat met glans afwerking (105 x 148 mm).

Kosten zijn €50,- incl. BTW. + eventueel verzendkosten & eventueel 20 euro (éénmalig) ontwerpkosten.

Uw advertentie komt dus 10.000 keer onder de aandacht en wordt op 4 verschillende plaatsen door de deelnemende webwinkels zelf verspreid.


Hoe werkt het?
U kunt de flyer bestellen via de site. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding met daarin verdere instructies. http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/organza/a-20235398/kralenstulpje-flyer-service/4-deelnemende-webshops-per-flyer-10000-flyers-excl-ontwerpkosten-en-verzendkosten

Wanneer voldoende partijen zich hebben aangemeld, worden de flyers gedrukt en ontvangt u de factuur. Levertijd flyer ca. 10 dagen.
---------------------------------------------------------------------------------------
Er zijn schitterende Fairy Tale zakjes binnen gekomen in de maat 17x12 cm.De zakjes zijn gemaakt van een zware kwaliteit organza tule en opgelegd met een rubberachtige decoratie van bloemen met fijne glittertjes, voor een mooi, bijzonder luxe en speciaal effect. Met zo`n zakje heeft u een heel bijzonder en mooi cadeautje! Zaterdag komen er nog andere kleuren en maten! De prijslabeltjes staan nu ook vermeld onder de verpakkingsmaterialen.
De voorraad goodybag artikelen is alweer bijna op!!! Wie wil er wat reklame maken en mij wat goodies toesturen? Deze gaan mee met bestellingen. Op verzoek stuur ik ook graag wat naar u toe!!
Ik wil jullie vanaf nu tot en met a.s. zondag 16 oktober een korting geven van 10% op alle bestellingen!!!  De code hiervoor is blokhut
Vergeet niet om deze code in te vullen, na afloop is dit niet meer mogelijk. Mocht het niet lukken met de code, wacht dan met bestellen en neem vooraf contact met me op: info@kralenstulpje.nl
Zondag 16 oktober staat `t Kralenstulpje op de Creatief Oldamt beurs in de Eextahal in Scheemda van 11:00 tot 17:00 uur. Adres: Plantsoenlaan 19; 9679 HA Scheemda. Kom gezellig langs bij de stand en ontvang een leuke attentie!
De volgende webshop zou ik graag even onder jullie aandacht willen brengen:
http://www.hcrhotfix.nl/ van Hilda Roosien Uw favoriete spullen versieren met mooie steentjes?Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge

vrijdag 7 oktober 2011

Nieuwsbrief organza kado zakjes


Het is weer vrijdag!! Joepie, het weekend voor de deur! Lekker uitslapen en heel lang in mijn ochtendjas rondlopen. Maar niet heus! Ik heb voor a.s. zondag een vriendin beloofd om op de bazar in de Eurohal in Zuidbroek te gaan staan. Om half 8 inladen... Wat heb ik beloofd????
Mensen die me kennen, weten dat ik absoluut geen ochtendmens ben, dus dat zal (met name voor mij dan) nog wel even flink slikken worden, rond 6 uur van bed af. Want s`avonds kan ik nooit vroeg slapen. Bovendien kan ik niet stil zitten, ik MOET aldoor IETS doen. Dus dat wordt 20 keer de kraam veranderen, hahaha!

(Na het versturen van de nieuwsbrief te horen gekregen dat er een autoshow is in Zuidbroek, dus we kunnen er niet terecht. Dus zondag geen Kralenstulpje in de Eurohal!)

Ik heb hele mooie grote, kwalitatief prachtige organza zakjes binnen gekregen in verschillende mooie kleurtjes in de maat 20 x 28 x 4 cm. Ja, ja, er zit ook echt een bodem in! De zakjes worden afgesloten met hele mooie satijnen koordjes.
          

De voorraad goodybag artikelen is alweer bijna op!!! Wie wil er wat reklame maken en mij wat goodies toesturen? Deze gaan mee met bestellingen. Op verzoek stuur ik ook graag wat naar u toe!!

Ik wil jullie vanaf nu tot en met a.s. zondag 9 oktober een korting geven van 10% op alle bestellingen!!!  De code hiervoor is blokhut
Vergeet niet om deze code in te vullen, na afloop is dit niet meer mogelijk. Mocht het niet lukken met de code, wacht dan met bestellen en neem vooraf contact met me op: info@kralenstulpje.nl

      
Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge