maandag 28 november 2011

Nieuwsbrief adventskalender-2!


cadeau-1.jpg
Net als vorig jaar komt de Adventskalender er weer aan! Vorig jaar was het een groot succes en er zijn veel positieve reacties op gekomen. Wilt u weer meedoen aan de adventskalender en een klein (zelfgemaakt) cadeautje doneren dan wordt dit beloond met een vermelding van  uw naam en eventueel uw website op de adventspagina. Hier wordt heel veel naar gekeken, dus dat is leuke gratis reklame! Elke dag in december wordt er aan iemand een cadeautje met de bestelling meegezonden, de klant kan tijdens het bestelproces in de opmerkingen aangeven waarom hij of zij graag het cadeautje van die dag zou willen hebben. Dus dit is ook weer leuke reklame! Wordt een cadeautje niet meteen opgevraagd (of er zijn die dag geen bestellingen) dan gaat het cadeautje mee naar de volgende dag etc.
De volgende mensen doen tot op heden mee, (ikzelf natuurlijk ook!)
1. De 1e deelneemster is Angelique van www.benikhip.nl Haar cadeautje is geplaats bij 2 december 2011.
2. Onze 2e deelneemster is Corrina Wassenaar van http://fracor.onetoshop.nl/. Haar cadeautje wordt geplaatst bij 3 december 2011.
3. Vanavond meldde zich de 3e deelneemster bij mij aan deur! Tjergina Veldman bracht me een mooie ketting voor de adventskalender! Haar cadeautje wordt geplaatst bij 4 december 2011. Haar website is: http://halszaken.hyves.nl/
Het cadeautje kan met uw gegevens opgestuurd worden naar:
`t Kralenstulpje
T.a.v. Esther de Jonge
Parklaan 2a
9679 HH Scheemda
Graag even een briefje met uw naam, adres, emailadres en eventueel uw website erbij. Wilt u geen vermelding op de site, dan kunt u dit ook op een briefje vermelden.
advent-kalender05-12.jpg
Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl

zaterdag 26 november 2011

Nieuwsbrief adventskalender 2011!

Lieve knutselaars!Er zijn weer heel veel nieuwe artikelen op de site geplaats, waaronder vele kleuren waxkoord, 10 meter voor maar 1 euro!! Ook zijn er mooie kleurtjes suede veters bijgekomen, 1 meter voor 50 cent.
Bijvoorbeeld, naturel! Deze mooie kleur is ook in waxkoord verkrijgbaar en bijvoorbeeld leuk te gebruiken aan bruine kartonnen prijskaartjes! Of om uw sieraden aan de marktkraam te hangen, ook leuk als touwtje om een pakje met een kaartje eraan! Naturel is helemaal hip!
Wat ook heel leuk is, id dat ik nu de beadreamer te koop heb, verschillende kleurtjes voor maar 50 cent per stuk!! Ik heb ze zelf nergens goedkoper gezien. Deze beadreamers worden gebruikt om kralen door te prikken of om bijvoorbeeld gaatjes in zeepjes te maken. De diameter van de beadreamer is 2mm.

Als laatste wil ik graag vertellen dat ik een partijtje luxe notitieboekjes (receptieboekjes) van Vivant heb opgekocht. Deze boekjes worden overal verkocht voor €. 15,00. Ik heb ze nu te koop voor €. 5,00, maar op = op! Deze boekjes worden ook wel gebruikt als dagboek, fotoalbum of scrabbook, maar ook bij plechtigheden om de gasten er iets in te laten noteren.
Net als vorig jaar komt de Adventskalender er weer aan! Vorig jaar was het een groot succes en er zijn veel positieve reacties op gekomen. Nadere info volgt binnenkort! Wilt u weer meedoen aan de adventskalender en een klein cadeautje doneren dan wordt dit beloond met een vermelding van  uw naam en eventueel uw website op de adventspagina. Hier wordt heel veel naar gekeken, dus dat is leuke gratis reklame! Elke dag in december wordt er aan iemand een cadeautje met de bestelling meegezonden, de klant kan tijdens het bestelproces in de opmerkingen aangeven waarom hij of zij graag het cadeautje van die dag zou willen hebben. Dus dit is ook weer leuke reklame! Wordt een cadeautje niet meteen opgevraagd (of er zijn die dag geen bestellingen) dan gaat het cadeautje mee naar de volgende dag etc.
Het cadeautje kan met uw gegevens opgestuurd worden naar:
`t Kralenstulpje
T.a.v. Esther de Jonge
Parklaan 2a
9679 HH Scheemda
Graag even een briefje met uw naam, adres, emailadres en eventueel uw website erbij. Wilt u geen vermelding op de site, dan kunt u dit ook op een briefje vermelden.
advent-kalender05-12.jpg
Ik wil jullie vanaf nu tot en met a.s. zondag 27 november een korting geven van 10% op alle bestellingen!!!  De code hiervoor is: knutsel
Vergeet niet om deze code in te vullen, na afloop is dit niet meer mogelijk. Mocht het niet lukken met de code, wacht dan met bestellen en neem vooraf contact met me op: info@kralenstulpje.nl
Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge
vrijdag 18 november 2011

Nieuwsbrief ladiesnight bij 't Kralenstulpje!


De ladiesnight bij de Intratuin was een groot succes! Er was heel veel belangstelling voor de workshop wikkelarmbanden maken. Er was te weinig tijd om met iedereen even een persoonlijk gesprekje te houden. De deuren gingen op om 19.00 uur en plots stormen er 1.800 dames naar binnen, haha! Ik was vooraf erg zenuwachtig. Maar het was heel gezellig, druk en zeker voor herhaling vatbaar. Ria Mulder, Joke Nanninga, mijn moeder en Chantal Dammer hebben mij op deze avond belangenloos geholpen, zonder hun was het ook zeker niet gelukt!! Lieve vriendinnen (want dat zijn jullie echt zeker!!!) Hartstikke bedankt!!!!! Dikke smok! (dat is Gronings voor: Kus!)
Ook de mooie luxe organza zakjes met satijnkoord 28x20x4mm vonden gretig aftrek. Ze zijn nu op de allerlaagte prijs ooit, namelijk 35 cent bij 10 stuks. Per stuk zijn ze ook verkrijbaar voor 40 cent. Goedkoper zijn ze echt nergens te vinden. Er was één mevrouw die dacht dat ze elders goedkoper waren, namelijk 35 cent, maar dat was excl. 19% BTW. Of het ook om dezelfde mooie kwaliteit ging is me helaas niet duidelijk geworden. Maar toch heb ik de prijs aangepast van 39 cent nu voor 35 cent, maar dan incl. BTW! Super mooi om bijvoorbeeld uw (kerst)cadeau in te pakken. Er is ook een mevrouw van een begrafenisonderneming. Zij gebruikt ze om na afloop van de plechtigheid alle linten mooi in op te bergen en aan de familie te schenken.
Ook worden ze veel gebruikt in de luxere parfumerien om mooie flessen parfum, bodylotion, doucheschuim etc. in op te bergen. En ze zijn natuurlijk geschikt voor de wat langere kettingen!
De toepassingen zijn oneindig. Het is een partij van het merk Vivant. Maar op = helaas wel op. Ik kan ze niet bijbestellen. Dit telt ook voor de PVC cadeautasjes en de tasjes van karton, deze zijn ook van Vivant.
Er zijn leuke bedel boekenleggers geplaatst, neem gerust een kijkje, ook al is het alleen maar om inspiratie op te doen, want een beetje sieradenma(a)k (ster) er, maakt ze natuurlijk gewoon zelf!
Volgende week woensdag 23 november sta ik op de Ladiesnight in Finsterwolde bij de Pyramide, de kaarten zijn helaas al uitverkocht.Ook nieuw: Schitterende oorbellen van Bollywood kralen!


  


Ik wil jullie vanaf nu tot en met a.s. zondag 20 november een korting geven van 10% op alle bestellingen!!!  De code hiervoor is: ladiesnight
Vergeet niet om deze code in te vullen, na afloop is dit niet meer mogelijk. Mocht het niet lukken met de code, wacht dan met bestellen en neem vooraf contact met me op: info@kralenstulpje.nl
Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nlwoensdag 9 november 2011

Nieuwsbrief organza zakjes, nergens goedkoper!


Leuk!!!!
Ik heb een hele mooie deal kunnen sluiten en zo een prachtige partij met hele mooie kwaliteits organza zakjes op de kop kunnen tikken. Ik kan u garanderen, deze kwaliteit treft u nergens anders goedkoper aan! De zakjes zijn mooi groot en hebben een satijnkoordje, de maat is 28 x 20 x 4 cm. Ik heb ze in maar liefts 18 verschillende kleuren!! Per stuk kosten ze maar 45 cent!!!! En koopt u er 10 stuks dan zijn ze maar 39 cent per stuk!! Op = Op. 

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/organza/c-1368880/afmeting-luxe-zakjes-20-x-28-x-4cm-vele-kleuren/


Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge

maandag 7 november 2011

Nieuwsbrief PVC Tasjes 35 cent!!!


`t Kralenstulpje komt een beetje ruimte te kort, dus sla uw slag hiermee!! Hele mooie kadotasjes van PVC vandaag afgeprijst voor maar 35 cent (inclusief BTW natuurlijk!) per stuk!!!!!!!
Minimale afname is een verpakking 10 stuks. Kiest u voor pakketpost of u kunt ze komen afhalen, kies dan voor de optie: Betalen bij afhalen.


pvctasjes.jpg Vandaag 35 cent!!!

Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge

zaterdag 5 november 2011

Nieuwsbrief 15% KORTING!


Tot en met morgen, dus tot en met zondag 6 november een korting van maar liefst 15% op alle bestellingen!! De code welke u hiervoor kunt gebruiken is: creadoe Niet vergeten in te vullen, na afloop is dit niet meer aan te passen.
Ik heb hele mooie cadeaudoosjes binnen gekregen, hier staan ze:
Nog steeds ontvangen jullie bij pakketpost gratis een leuke en goed gevulde goodybag! DE PVC tasjes passen bijvoorbeeld niet door de brievenbus, maar dan is zo`n goodybag natuurlijk een leuke troost!! Graag wil ik ook iedereen bedanken voor het opsturen van de leuke, mooie en heerlijk geurende goodies!!! En nog steeds zijn ze van harte welkom!!
 giftbags.jpg
Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge

woensdag 2 november 2011

Nieuwsbrief Kralenstulpje gratis goodiebags en hoge korting!


Zoals jullie de meesten van jullie wel weten is vandaag De KreaDoe beurs gestart in Utrecht!
Van 2 t/m 6 november kunnen veel creatievelingen hun hart weer ophalen en inspiratie op doen! Ik ga morgen met een paar vriendinnen de beurs bezoeken, dus alle bestellingen die morgen worden gedaan, worden pas vrijdag ingepakt en verzonden. Om deze "snipperdag van `t Kralenstulpje" te compenseren geef ik vandaag en morgen, dus 2 en 3 november een korting van maar liefst 15% op alle bestellingen!!
Denk hierbij eens aan de mooie cadeauverpakkingen die ik allemaal heb binnen gekregen!
De code welke u hiervoor kunt gebruiken is: creadoe Niet vergeten in te vullen, na afloop is dit niet meer aan te passen.

 organzazakjesmix.jpg 

pvctasjes.jpg

Graag ontvang ik van jullie weer leuke inspiratiefoto`s van zelfgemaakte sieraden. Als je hebt graag met een werkbeschrijving erbij. Deze worden allemaal op de website geplaatst onder het kopje inspiratie. Misschien zijn er onder jullie die wel eens iets leuks hebben gedaan met cabochons? Ik ben heel benieuwd!!!
Nog steeds ontvangen jullie bij pakketpost gratis een leuke en goed gevulde goodybag! DE PVC tasjes passen bijvoorbeeld niet door de brievenbus, maar dan is zo`n goodybag natuurlijk een leuke troost!! Graag wil ik ook iedereen bedanken voor het opsturen van de leuke, mooie en heerlijk geurende goodies!!! En nog steeds zijn ze van harte welkom!!

 giftbags.jpg
Veel plezier met rondneuzen!
Lieve groetjes, Esther de Jonge