maandag 29 april 2013

Nieuwsbrief 15% korting op 30 april!

Alleen vandaag, 30 april 2013

15% korting op al uw bestellingen!!
De kortingscode welke u kunt invullen is: koning

crown-lab-300.jpg

Vergeet niet om deze code in te vullen, want na afloop is dit niet meer mogelijk. Mocht u problemen hebben met de code, neemt u dan even voor dat u op verzenden klikt contact met me op via: info@kralenstulpje.nl
Nog een fijne dag toegewenst!

Groetjes van Esther de Jonge

zaterdag 27 april 2013

Nieuwsbrief van `t Kralenstulpje!

De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is het alweer de zaterdag voor (de laatste) Koninginnedag!
Dit weekend geeft `t Kralenstulpje op alle bestellingen 15% korting!! Deze korting is geldig vanaf nu tot en met zondag 28 april 2013. De kortingscode welke u kunt invullen is: koning

crown-lab-300.jpg

Vergeet niet om deze code in te vullen, want na afloop is dit niet meer mogelijk. Mocht u problemen hebben met de code, neemt u dan even voor dat u op verzenden klikt contact met me op via: info@kralenstulpje.nl

Ook krijgen de nieuwsbrieflezers een leuke zelfgemaakte ketting bij hun bestelling!! Het enige wat u hiervoor moet doen is in de opmerkingen plaatsen: gratis ketting

Het weekend mag beginnen! Veel plezier!
Groetjes van Esther de Jonge

zaterdag 20 april 2013

Nieuwsbrief van `t Kralenstulpje!

`t kralenstulpje geeft vanaf nu t/m zondag 21 april a.s. 10% korting op alle bestellingen, de code die hiervoor gebruikt kan worden is: blokhut

De korting telt dus ook voor de superopruiming, welke na het weekend afgelopen zal zijn.
Vergeet niet om de code in te vullen, na afloop is dit niet meer mogelijk. Mocht u problemen hebben met de code, neemt u dan voordat u op verzenden klikt contact met me op via: info@kralkenstulpje.nl

Opsparen
sparen.jpg

Er is nu ook een mogelijkheid voor u om te besparen op de verzendkosten door de bestellingen "op te sparen".
Het werkt als volgt:
1. Bij de eerste bestelling vermeld u in de rubriek Opmerkingen "opsparen". Bij de betaalwijze kiest u voor pakketpost.
2. U betaalt deze bestelling inclusief de verzendkosten.
3. Bij iedere volgende bestelling vermeld u weer bij Opmerkingen "opsparen" en u kiest voor de optie ophalen (dan worden geen verzendkosten berekend) en u betaalt alleen de bestelde artikelen binnen 5 dagen.
4. Als u de bestelde artikelen wilt ontvangen dan vermeld u dit bij de laatste bestelling in de rubriek Opmerkingen. Wij maken dan het pakket zo snel mogelijk in orde.
5. Als blijkt dat het pakket zwaarder is geworden dan 10 kg (voor Belgie zwaarder dan 2kg) dan sturen wij u een mail over de bijkomende verzendkosten.


Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

woensdag 17 april 2013

Nieuwsbrief onbezorgd achteraf betalen bij 't Kralenstulpje!!

Nu ook onbezorgd achteraf betalen bij `t Kralenstulpje!

apmarketinghuisstijl20100712logo-middelgroen-fc-groot.jpg

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay. (kosten €. 1,50 per transactie)
Gewoon overmaken is en blijft natuurlijk altijd gratis!

Afterpay voert voor www.kralenstulpje.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.kralenstulpje.nl betalen met een digitale acceptgiro vanaf een bedrag van €. 10,00 tot een bedrag van €. 100,00 als u voor de eerste keer betaald via AfterPay. Bent u bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €. 200,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product vooraf betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Ook kunt u o.a. via Paypal betalen, alleen wordt er standaard extra €. 6,75 voor o.a. pakketpost in rekening gebracht + 5% kosten over het totaalbedrag voor Paypal. Er vindt geen teruggave van "teveel betaalde" (verzend) kosten plaats. Dit zijn de kosten welke u aanvaart bij het gebruiken van Paypal. Nogmaals, gewoon overmaken is geheel gratis! Bestellingen die zijn betaald via Paypal, worden standaard als pakketpost met een track & tracecode verzonden.


maandag 15 april 2013

Nieuwsbrief 't Kralenstulpje ruimt op!!
GIGA OPRUIMING, KORTINGEN TOT WEL 80%!!! PRIJZEN VER BENEDEN INKOOPPRIJS!!!

We moeten heel veel ruimte maken, profiteer er als eerste van als vaste klant!


Kijk deze 3 dagen regelmatig op de site, want er worden telkens nieuwe artikelen bij geplaatst!!

OP = ECHT OP!!!


Groetjes van Esther de Jonge

vrijdag 12 april 2013

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje!

Dit weekend geeft `t Kralenstulpje op alle bestellingen 10% korting!! Deze korting is geldig vanaf nu tot en met zondag 14 april 2013. De kortingscode welke u kunt invullen is: kortingsactie

kortingsbon.jpg

Vergeet niet om deze code in te vullen, want na afloop is dit niet meer mogelijk. Mocht u problemen hebben met de code, neemt u dan even voor dat u op verzenden klikt contact met me op via: info@kralenstulpje.nl

En dat is niet het enige! Wanneer u een bestelling plaatst van 60 euro* of meer, dan krijgt u een kortingscode voor 20% korting. Deze kunt u éénmalig gebruiken bij uw volgende bestelling!

* Bestelbedrag minus korting en exclusief verzendkosten.

Er zijn weer een aantal leuke nieuwe artikelen binnengekomen! Met name alvast wat artikelen voor het plaatsen van o.a. tanddiamanten. 

Fijn weekend toegewenst!!!!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

zaterdag 6 april 2013

Nieuwsbrief tanddiamanten!

tandkristalkopie1e.jpg

`t Kralenstulpje plaatst tandkristallen, maar vanaf nu kunt u ook desbetreffende materialen aanschaffen bij ons, om de kristallen zelf te gaan plaatsen! Alles is nog niet compleet, maar we werken er hard aan! Ook kunt u hiervoor een cursus bij mij op locatie volgen.

Vanaf nu, zaterdagavond 10 uur krijgt u tot en met morgen, zondag 7 april, een korting van 10% op alle bestellingen. U kunt hiervoor de code: buideltje invullen. Vergeet niet om deze code ook daadwerkelijk in te vullen, want na afloop is dit niet meer mogelijk.

Bovendien krijgt u als nieuwsbrieflezer vanaf nu tot en met zondag een gratis echt zijden Chinees buideltje bij uw bestelling vanaf €.10,00. De enige voorwaarde is wel, dat u bij de opmerkingen "buideltje" zet, dit kan niet meer achteraf.


Er zijn weer een aantal leuke nieuwe artikelen binnengekomen! Waaronder verschillende echt zijden buideltjes met borduurwerk! Leuk om uw sieraden in op te bergen!


Groetjes van Esther de Jonge