maandag 28 juli 2014

Nieuwsbrief Ibiza Boho Style bij 't Kralenstulpje!

En zo zijn we met z’n allen weer aangekomen bij alweer de laatste week van juli! Wat gaat de tijd toch snel! Velen van jullie zijn nu met vakantie of inmiddels alweer terug. Ook zijn er nog de geluksvogels die nog mogen! Maar wij blijven gewoon gezellig hier!

Maar om toch een beetje in de vakantiestemming te komen hebben we hele leuke zomerse artikelen besteld en binnengekregen.

Hele mooie nieuwe kleuren houten kralen en super leuke kwastjes om Ibiza Style sieraden te maken! Alleen al door er naar te kijken wordt ik al helemaal vrolijk! ;-)

Deze zijn weer leuk te combineren met de vrolijke kleurtjes van de loom artikelen. Wat heb je nodig om een leuk Ibiza Style armbandje te maken? Een stukje elastiek, 2 kleuren 6mm kraaltjes, hout , glas of acryl (natuurlijk kan alles wat u leuk vindt) een druppeltje lijm (voor op het knoopje) een ringetje 10mm, een kwastje en een leuk bedeltje.

De kraaltjes worden aan het elastiek geregen, net zoveel als er om je pols passen. Af en toe even meten. Knoopje erin, druppeltje lijm erop, 24 uur laten drogen.

Ringetje door de bovenzijde van het kwastje halen (of bij een kwastje met een kapje, door het oogje) en om het elastiek (tussen de kralen) bevestigen, bedeltje aan het ringetje doen, ringetje sluiten en klaar is uw super zonnige armband!

Leuk is bijvoorbeeld om een kleur kralen te kiezen in ongeveer dezelfde kleur als het kwastje, afgewisseld met een andere leuke vrolijke kleur. U kunt ook met de kralen een bails mee rijgen, hier kunt u dan met een ringetje het kwastje en de bedel aan bevestigen.

Door op de linkjes te klikken van de trefwoorden, komt u uit bij de desbetreffende artikelen.
Heel veel succes en een fijne week toegewenst!

 
Hier staan onze nieuwe artikelen.

Wist u trouwens dat we ook hele leuke voorbeeldjes hebben staan op Pinterest?

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

vrijdag 25 juli 2014

Nieuwsbrief met super loom aanbieding en 15% korting!Wij willen graag een korting geven op alle producten (behalve producten welke speciaal besteld moeten worden, zoals labeltjes) van 15% Deze korting is geldig vanaf vrijdagmiddag 18:00 uur tot en met zondag 27 juli!

De kortingscode is: zonnigweer  

Vergeet niet om deze kortingscode in te vullen, na afloop kunnen wij het niet meer verrekenen. Mocht u problemen hebben met de code, mailt u me dan op: info@kralenstulpje.nl voordat u op verzenden klikt. U kunt namelijk meteen zien of de korting goed is verrekend.Wij hebben een super loom aanbieding dit weekend, geldig vanaf vanaf vrijdagmiddag 15:00 uur t/m zondag:

Setje met 600 loom bandjes +1 loom naald haak +24 S haakjes voor maar €. 1,50, wanneer u de 15% korting er ook nog af gaat rekenen dan zijn ze maar: €, 1,27!!! Nergens bij een andere winkel goedkoper, voor zover wij weten ;-)

Hier staan onze nieuwe artikelen.

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

woensdag 23 juli 2014

In memoriam MH17Ook bij ’t Kralenstulpje willen we graag stil staan bij de ramp die ons allemaal aan het hart gaat met de MH17.  Wat een indrukwekkende maar beladen dag was het voor ons en voor vele anderen waaronder wellicht ook u. 

Natuurlijk gaat het werk gewoon door maar we hadden natuurlijk de hele dag de radio aan. Onze mensen zouden immers vandaag “thuis” komen. 

Ik zeg “onze mensen” maar alle mensen zijn “onze mensen” van iemand, ongeacht afkomst of nationaliteit. Uit vele landen afkomstig maar toch het grootste gedeelte gewoon dichtbij uit Nederland. Delfzijl, Groningen, Roden, dicht bij ons. En zo hebben we allemaal onze gevoelens hierbij en mensen “uit de buurt” verloren. 

Elk half uur een nieuwsbericht en vele beladen maar toepasselijke liedjes op de radio. De hele dag met een brok in de keel aan het werk geweest. Af en toe hielden we het niet droog, alleen de gedachte al, dat 40 mensen nu “thuis komen” op deze manier, maakt verdrietig, misselijk, onmachtig en boos.
Nou ken ik niemand, maar hoe moet dit zijn voor de nabestaanden?  Vanmiddag de beelden gezien van de twee vliegtuigen waarin de lichamen werden vervoerd. We zagen ze aan komen vliegen, langzaam gereed makend voor de landing. Wat een indrukwekkend groot vliegtuig uit Australië.
We hebben met z’n allen gezien, hoe de kisten één voor één uit de toestellen werden gehaald, met een diep, diep respect voor de algehele organisatie. 
  
Het eerste uur, twintig kisten en het 2e uur weer twintig kisten. 40 rouwauto’s stonden klaar waar de lichamen één voor één in werden geschoven.
Op zo’n moment ben ik heel erg trots op ons klein kikkerlandje, wat hebben ze dit prachtig en respectvol gedaan. Ik heb zoiets indrukwekkends nog nooit eerder gezien en hoop dit ook nooit weer te zien. 

Maar dit is slechts een begin van alle 298 doden die geborgen moeten gaan worden. En geïdentificeerd. Wat een enorme klus, wat een voorbereidingen en wat een ontzettend moeilijk maar dankbaar werk. Graag had ik op enig manier bijgedragen aan deze klus. Als je op zo’n moment ook maar iets voor iemand kunt betekenen, hoe dan ook, geeft een gevoel van eenheid en naastenliefde. Wat dat betreft zijn we maar zo’n klein landje en iedereen kent wel een kennis van een kennis en daar weer een broer of zus van. 

Dus voor iedereen die dit leest en zich betrokken voelt met dit verschrikkelijke verdrietige gebeuren, heel erg veel sterkte toegewenst!


maandag 21 juli 2014

Nieuwsbrief met super loom aanbieding en 15% korting!

De loomgekte is inmiddels bij ons ook losgebroken! Voor zover wij weten zijn wij momenteel het aller goedkoopste adres voor starterspakketjes en elastiekjes!Hier staan al onze Loom artkelen!  Heeft u ergens elastiekjes, haaknaalden of starterssetjes (bij een andere echte winkel) incl. BTW goedkoper gezien? Laat het ons dan weten op: info@kralenstulpje.nl  (Als u wilt natuurlijk ;-) ) Onze elastiekjes bevatten geen Latex en zijn van goede kwaliteit. 


Wanneer uw bestelling mag wachten met verzenden tot en met a.s. vrijdag 25 juli, dan mag u vanaf vandaag dinsdag 22 juli tot en met donderdag 24 juli 24:00 uur 15% korting in mindering brengen op uw bestelling.

De korting telt niet op artikelen welke wij speciaal voor u moeten bestellen, zoals metalen tekst labeltjes.

De kortingscode is: vrijdagverzenden  Deze code telt a.s. vrijdag zelf dus niet meer.
Vergeet niet om deze kortingscode in te vullen, na afloop kunnen wij het niet meer verrekenen. Mocht u problemen hebben met de code, mailt u me dan op: info@kralenstulpje.nl voordat u op verzenden klikt. U kunt namelijk meteen zien of de korting goed is verrekend.

Hier staan onze nieuwe artikelen.

Veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

zondag 20 juli 2014

Nieuwsbrief labeltjes met eigen tekst bij 't Kralenstulpje!

Nieuw bij 't Kralenstulpje!

Bedeltjes met eigen tekst!  We hebben op dit moment 5 types om uit te kiezen.  Alleen tekst, geen logo of plaatjes mogelijk. De labeltjes moeten worden besteld. Houd hiervoor een levertijd aan van 4 tot 8 weken. Om deze goedkope prijs te realiseren moeten we eerst meerdere bestellingen verzamelen ivm de verzendkosten. Spoed leveringen (2 tot 4 weken) zijn alleen mogelijk bij afname van 2500 stuks. Uiteraard kunnen speciaal op maat gemaakte artikelen niet retour. Wij sturen u eerst een voorbeeld op ter goedkeuring. Zoals alles bij 't Kralenstulpje, zijn de bedeltjes lood- en nikkelvrij.

Mocht u ook nog andere artikelen bestellen, dan wordt de gehele bestelling in één keer uitgeleverd ivm de verzendkosten.


Hier staan onze nieuwe artikelen.

Veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

zaterdag 19 juli 2014

Nieuwsbrief van `t Kralenstulpje met nieuwe artikelen!

Het is weer eens zover!


Maar gelukkig zijn weer ontzettend veel leuke nieuwe artikelen binnen gekomen! Ook weer heel veel leuke armbandjes en andere artikelen welke niet op deze afbeeldingen staan. Ik probeer alles er zondagavond op te hebben staan.


Hier staan onze nieuwe artikelen.

Veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

maandag 14 juli 2014

Nieuwsbrief met super aanbieding en 15% korting!

We hebben een super aanbieding, zwarte armbanden display met velours, afm 24 x 14,5cm nergens goed koper! Klik op het plaatje voor de prijs!

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/organza/a-29692003/display-materialen/armbanden-display-met-velours-zwart-24cm-x-14-5cm-kies-voor-pakketpost/

Wanneer uw bestelling mag wachten met verzenden tot en met a.s. vrijdag 18 juli, dan mag u vanaf vandaag 14 juli 16:00 uur tot en met donderdag 17 juli 24:00 uur 15% korting in mindering brengen op uw bestelling.

De kortingscode is: verzendvrijdag

Deze code telt a.s. vrijdag zelf dus niet meer.

Vergeet niet om deze kortingscode in te vullen, na afloop kunnen wij het niet meer verrekenen. Mocht u problemen hebben met de code, mailt u me dan op: info@kralenstulpje.nl voordat u op verzenden klikt. U kunt namelijk meteen zien of de korting goed is verrekend.

Hier staan onze nieuwe artikelen.

Veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

zaterdag 12 juli 2014

Nieuwsbrief van `t Kralenstulpje met nieuwe artikelen en gratis artikelen!

Er zijn weer ontzettend leuke nieuwe artikelen binnen gekomen bij 't Kralenstulpje!


Wist u dat u vanaf een bepaald bestelbedrag (excl. verzendkosten) altijd 1 gratis cadeautje mag mee bestellen? Bij en bestelling van 30 euro of meer krijg u bijvoorbeeld gratis 3 armbandjes met een snor bij uw bestelling. Kijkt u hiervoor onder de rubriek "Klantenservice". De enige voorwaarde hiervoor is, dat het cadeautje ook meteen mee besteld wordt. Het kan niet meer achteraf worden opgevraagd.


Hier staan onze nieuwe artikelen.

Veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl

woensdag 9 juli 2014

Nieuwsbrief van `t Kralenstulpje met nieuwe artikelen en horloge!

De layout van onze website is een beetje aangepast, de verschillen zullen misschien niet meteen opvallen, maar ze zijn er wel. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Er  zijn er weer leuke artikelen bijgekomen! Waaronder matte donut acryl kralen en hele leuke Bohemian armbanden voor een heel klein prijsje!! Op = Op!

Voor iedere klant die vanaf nu tot en met donderdag 10 juli een bestelling plaatst bij 't Kralenstulpje vanaf 10 euro (excl. verzendkosten) ligt er gratis een leuk siliconen sport horloge klaar! Ik heb er 200 stuks en op = op! Let op, u krijgt hem gratis dus we geven er geen garantie op ;-) Ze zijn helemaal "HOT" in combinatie met de rainbow loom armbandjes!!!
1 gratis horloge per bestelling, u mag gerust een 2e bestelling plaatsen voor het horloge, maar u betaald dan wel weer gewoon verzendkosten ;-) Deze actie telt alleen voor de nieuwsbrieflezers, dus u mag in de opmerkingen van de bestelling zetten: "gratis horloge" staat dit er niet bij, dan krijgt u geen horloge opgestuurd, ook niet achteraf.

We moeten hierin heel streng zijn ;-) De kleur is niet uit te kiezen en blijft dus een verrassing. U mag een voorkeur aangeven, maar of u de kleur ook krijgt blijft afhankelijk van wat er nog is. Is de kleur er niet, dan kiezen wij een kleur voor u uit. Het is en blijft een cadeautje en daar kunnen wij achteraf geen extra werk van hebben, ik hoop op uw begrip!

Hier staan onze nieuwe artikelen.

Wist u trouwens dat u altijd 1 gratis cadeautje mee kunt bestellen bij een bepaald bestelbedrag excl. verzendkosten?

Kijkt u maar eens onder de rubriek klantenservice! Hier staan nog meer leuke items, zoals een gratis cursus en nog veel meer!

Veel plezier met rondneuzen!
Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

vrijdag 4 juli 2014

Nieuwsbrief met een weekendactie van `t Kralenstulpje!

Hoezo vakantie...?~'t Kralenstulpje blijft gewoon voor u open!~

Maar wij nemen tussendoor zo nu en dan wel pauze, alleen ziet dat er net iets anders uit ;-)Strand en zee denken we er gewoon bij en dan komt het weer helemaal goed dit jaar!
Verder zijn er weer leuke artikelen bijgekomen!
WEEKENDACTIE!!!

Voor iedere klant die vanaf nu tot en met zondag 6 juli een bestelling plaatst bij 't Kralenstulpje vanaf 10 euro (excl. verzendkosten) ligt er gratis een leuk siliconen sport horloge klaar! Ik heb er 200 stuks en op = op! Let op, u krijgt hem gratis dus we geven er geen garantie op ;-) Ze zijn helemaal "HOT" in combinatie met de rainbow loom armbandjes!!!

Binnenkort (Ik hoop volgende week) ook elastiekjes, haaknaalden en starters setjes verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje, maar dan voor zeer verrassende lage prijzen, zoals u van ons bent gewend ;-)
1 gratis horloge per bestelling, u mag gerust een 2e bestelling plaatsen voor het horloge, maar u betaald dan wel weer gewoon verzendkosten ;-) Deze actie telt alleen voor de nieuwsbrieflezers, dus u mag in de opmerkingen van de bestelling zetten: "gratis horloge" staat dit er niet bij, dan krijgt u geen horloge opgestuurd, ook niet achteraf.

We moeten hierin heel streng zijn ;-) De kleur is niet uit te kiezen en blijft dus een verrassing. U mag een voorkeur aangeven, maar of u de kleur ook krijgt blijft afhankelijk van wat er nog is. Is de kleur er niet, dan kiezen wij een kleur voor u uit. Het is en blijft een cadeautje en daar kunnen wij achteraf geen extra werk van hebben, ik hoop op uw begrip!

Hier staan onze nieuwe artikelen.

Aan de nieuwe artikelen wordt komend weekend nog van alles toegevoegd.

Veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

woensdag 2 juli 2014

Nieuwsbrief met gratis syliconen horloge bij 't Kralenstulpje!

Voor iedere klant die donderdag 3 of vrijdag 4 juli een bestelling plaatst bij 't Kralenstulpje vanaf 10 euro (excl. verzendkosten) ligt er gratis een leuk siliconen sport horloge klaar! Ik heb er 200 stuks en op = op! Let op, u krijgt hem gratis dus we geven er geen garantie op ;-) Ze zijn helemaal "HOT" in combinatie met de rainbow loom armbandjes!!!

Binnenkort (Ik hoop volgende week) ook elastiekjes, haaknaalden en starters setjes verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje, maar dan voor zeer verrassende lage prijzen, zoals u van ons bent gewend ;-)

1 gratis horloge per bestelling, u mag gerust een 2e bestelling plaatsen voor het horloge, maar u betaald dan wel weer gewoon verzendkosten ;-) Deze actie telt alleen voor de nieuwsbrieflezers, dus u mag in de opmerkingen van de bestelling zetten: "gratis horloge" staat dit er niet bij, dan krijgt u geen horloge opgestuurd, ook niet achteraf.

We moeten hierin heel streng zijn ;-) De kleur is niet uit te kiezen en blijft dus een verrassing. U mag een voorkeur aangeven, maar of u de kleur ook krijgt blijft afhankelijk van wat er nog is. Is de kleur er niet, dan kiezen wij een kleur voor u uit. Het is en blijft een cadeautje en daar kunnen wij achteraf geen extra werk van hebben, ik hoop op uw begrip!

Verder zijn er weer leuke artikelen bijgekomen! Ik ga proberen om ze allemaal zo snel mogelijk op de site te krijgen!Hier staan onze nieuwe artikelen.

Veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl