zaterdag 30 augustus 2014

Nieuwsbrief met 15% korting bij 't Kralenstulpje!

Ik ben altijd ontzettend blij wanneer er weer nieuwe spulletjes binnen komen bij ’t Kralenstulpje. Het is iedere keer weer pakjesavond. Hoe ziet het er in het echt uit? Hoe zijn de kleuren? Hoe voelt het materiaal? Is de kwaliteit mooi? Zo hebben we afgelopen week bijvoorbeeld prachtige bling bling wikkelhorloges binnen gekregen. De dames van het team Kralenstulpje waren er meteen helemaal weg van, inclusief ikzelf. Er zitten echte kristallen in verwerkt en de sluiting is met drukknoopjes. In het echt vele malen mooier dan op de foto's.

Aangezien ik een iets bredere pols heb zat het horloge bij mij helaas iets te strak. Dat was voor mij ontzettend balen ;-) Het is een schitterend horloge, maar dan dus voor de smalle tot normale pols. De overige dames hier zat het horloge al gegoten. Voor mij wel weer een motivatie om weer wat vaker naar de sportschool toe te gaan ;-) Ik wens jullie heel veel plezier met het bekijken van al het moois dat er weer is binnen gekomen. Ik ga nu NON STOP alles op de site zetten, dus ik verwacht dat morgen alles op de site zal staan.


Wij willen graag deze laatste weekend van augustus afsluiten met wederom een kortingscode twv 15% op al uw bestellingen! (met uitzondering van tekst labeltjes en andere artikelen welke speciaal besteld moeten worden.)

Deze kortingscode is geldig vanaf 11:30 uur zaterdag 30 augustus tot en met zondag 31 augustus 2014.

De kortingscode is: zonnigweer

Vergeet niet om deze kortingscode in te vullen, na afloop kunnen wij het niet meer verrekenen. Mocht u problemen hebben met de code, mailt u me dan op: info@kralenstulpje.nl voordat u op verzenden klikt. U kunt namelijk meteen zien in het winkelmandje of de korting goed is verrekend. Hier kunt u onze nieuwe artikelen vinden: Vergeet niet om uw gratis cadeautje mee te bestellen, kijk voor mer informatie onder: Klantenservice!

Heel veel plezier met rondneuzen en een heel goed weekend toegewenst!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

woensdag 27 augustus 2014

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje!

Gisteren is Celina de Boer (18 jaar, 2e jaars studente aan de MBO voor Mode en Kleding niveau 4) begonnen bij ’t Kralenstulpje met haar stageopdracht. Bij deze wil ik Celina dan ook van harte welkom heten bij ‘t Team Kralenstulpje. Het grappige is, dat ik deze opleiding zelf ook heb gedaan, toen niet wetende dat ik er ooit iets mee zou gaan doen. Uiteindelijk ben ik na een omscholing Administrateur/ Officemanager geworden bij een medisch bedrijf en pas later heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Heel bijzonder en leuk!

’t Kralenstulpje valt dus onder de Mode Cao. De komende 240 uurtjes gaan we proberen om Celina zoveel mogelijk van het arbeidsproces bij te brengen. Aan Celina zal het niet liggen, want zij is slim genoeg. In dit geval worden wij dus educatief op de proef gesteld en dat vinden we een hele leuke uitdaging.

Voor zover wij hebben begrepen zijn wij de 1e webwinkel die een erkenning heeft ontvangen via het KCH en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!
Er is nu nog één plekje vrij voor een commercieel medewerker niveau 3, wees welkom om te solliciteren! Aangezien we groeien weet je maar nooit wat hier weer uit kan komen. Om even een indruk te geven van Celina, hierbij een foto! Celina is net als wij, ook super gek met dieren, vandaar dat ik dit een hele mooie foto vind om hierbij te plaatsen.Graag wil ik jullie ook nog even op de hoogste stellen van een leuk kralenmagazine, dat door een lieve collega webwinkelier, Monique Bouwkamp, is uitgebracht. Hierbij haar advertentie:Neem een jaarabonnement van 4 nummers op het Beads & Basics magazine. Dit nieuwe Nederlandse tijdschrift over kralen en sieraden maken staat vol met tips, trends en tutorials. Niet alleen om sieraden te maken maar ook om ze te verkopen. Gebruik code: Tijdschrift en je betaalt tijdelijk geen verzendkosten. Bestellen kan via http://www.beadsandbasics.com/nl/jaarabonnement-beads-basics-magazine.html  De kortingscode is geldig t/m 30 september.

Ten slotte wil ik nog graag laten weten dat er een tafel vol leuke artikelen klaar staat om op de site te worden gezet. Hieronder alvast een kleine impressie.Ik hoop dat ik alles voor het weekend op de site heb staan.

Vergeet niet om uw gratis cadeautje mee te bestellen, kijk voor meer informatie onder: Klantenservice!

Heel veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl

zondag 24 augustus 2014

Cadeautjes!!!


Mijn lieve vriendin Regina heeft al weer hele leuke cadeautjes gemaakt voor onze klanten van 't Kralenstulpje! Met haar creativiteit en plezier en toewijding maakt ze er altijd iets speciaals van! Hartelijk bedankt schat!!! xxx 


www.kralenstulpje.nl


vrijdag 22 augustus 2014

Nieuwsbrief met een kijkje achter de schermen bij 't Kralenstulpje!

Even een kijkje achter de schermen bij ’t Kralenstulpje.

Ik zou graag via deze nieuwsbrief al mijn klanten hartelijk willen bedanken voor het vertrouwen in ’t Kralenstulpje de afgelopen 4,5 jaar! We hebben vanaf 1 augustus (in 22 dagen) meer dan 600 bestellingen mogen ontvangen en verwerken. Dat was soms best wel even stressen om alles op tijd de deur uit te krijgen. We hebben dan ook met man en macht hieraan gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. We hebben tot in de late uurtjes ‘s avonds doorgewerkt en zijn ook al om 7 uur s’ morgens begonnen. Natuurlijk ben ik ook heel erg dankbaar voor ’t team dat achter ’t Kralenstulpje staat, want zonder dit team, bestaande uit personeel (vriendinnen) mijn vriend en een aantal lieve schatten van vriendinnen me die uit eigen vrije wil me hebben geholpen, was dit niet gelukt!

Ja lieve Jayne, hartstikke lief dat je als Juriste, Auteur en Ambtenaar van de Burgerlijke stand en moeder van 3 kinderen vrijwillig kraaltjes gaat lopen tellen bij 't Kralenstulpje, das pas echte vriendschap!!! En lieve Ita, ondanks je lichamelijke klachten, laat je nooit verstek gaan en heb je een groot hart voor 't Kralenstulpje!!De blokhut is niet zo groot, dus met meer dan 2 mensen kun je er helaas niet werken, vandaar dat we in ploegen zijn gaan werken. Dit maakt het ook voor mij mogelijk om 7 dagen in de week te werken. Altijd contact met mijn lieve vriendinnen en ontzettend dankbaar voor mijn lieve begripvolle klanten. Wanneer ik de lieve berichten in ons gastenboek lees (en die komen spontaan, daar wordt nooit om gevraagd) dan maakt mijn hart echt een sprongetje!

Natuurlijk zijn wij ook maar mensen en gaat er bij ons ook wel eens een keertje iets fout, maar wij lossen altijd alles binnen een dag op.
We proberen altijd alle bestellingen binnen een dag en hooguit binnen 3 werkdagen te verzenden. Dit is ons tot nu toe altijd nog gelukt. Maar gelukkig ook weinig klachten als het eens een keertje inderdaad een dag later komt dan men had gehoopt. Het zijn maar kralen en gelukkig geen medicijnen en de meeste klanten hebben hier gelukkig begrip voor.

We doen altijd ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te verzenden. Zo nu en dan vragen klanten om extra spoed. Aan deze wens kunnen wij helaas niet voldoen. Al onze bestellingen hebben spoed en we laten niemand wachten omdat iemand anders graag voor in de rij wil, om welke reden dan ook. Hierin kunnen ook geen uitzonderingen meer worden gemaakt, zoals toch redelijk vaak wordt gevraagd. Het is ook een kwestie van integriteit. Ik doe het u ook niet aan dat uw verzenddatum opschuift als gevolg van een mail of telefoontje van een andere klant.

Alles wordt eerlijk in volgorde van binnenkomst betaling verzonden. Als het echt spoed heeft dan is het misschien verstandig om even te bellen, voordat u de bestelling plaatst, dan kunnen wij aangeven of het nog dezelfde dag lukt of niet. Dit voorkomt wellicht teleurstellingen.  Wij adverteren niet met vandaag besteld is morgen in huis. Dat is wel ons streven, maar dit kunnen we helaas niet altijd waarmaken. Bovendien moet PostNL zijn kunstje ook nog uitvoeren en het is uit ervaring gebleken dat zij ook niet altijd alles meer binnen 1 werkdag bezorgen. Dat is ook afhankelijk van de verschillende distributiecentra, er blijft hier en daar nog wel eens wat liggen.

Wij proberen ook iets moois van uw pakket te maken en het liefst zonder fouten in uw bestelling, dus niet teveel haast en stresswerk. Wij verkopen dan ook geen telefoons, cd’s of boeken, maar kralen en dit is een heel bewerkelijk product. Bestellingen met meer dan 25 verschillende soorten bedeltjes en daarnaast nog 20 verschillende soorten kralen zijn eerder regel dan uitzondering en hier gaat veel tijd in zitten. Het is een heel groot verschil om voor €. 17,50 een boek in te pakken of een bestelling van hetzelfde bedrag en dan met kralen ;-)

Tussen het inpakken door, proberen we ook zoveel mogelijk al onze mailtjes en telefoontjes te beantwoorden. Soms kan het gebeuren dat we zien dat uw vraag al eens een keertje eerder is gesteld. Dan verwijzen we u door naar de veel gestelde vragen onder de rubriek klantenservice. We weten dat dit heel onpersoonlijk kan overkomen en vinden dit dan ook erg vervelend voor u, alleen is dat voor ons de enige manier om toch door de bestellingen heen te komen. Mocht u daarna toch nog vragen hebben dan gaan wij u  ’s  avonds of op een rustiger tijdstip uitgebreider te woord staan.

Heeft u tips voor ons of heeft u ergens dezelfde artikelen van dezelfde kwaliteit bij een andere (web) winkel goedkoper gezien, dan horen wij dit heel erg graag van u.Wij willen graag deze nieuwsbrief graag afsluiten met een kortingscode twv 15% op al uw bestellingen dit weekend! (met uitzondering van tekst labeltjes en andere artikelen welke speciaal besteld moeten worden.)

Deze kortingscode is geldig vanaf zaterdag 23 augustus tot en met zondag 24 augustus 2014.
De kortingscode is: zonnigweer

Vergeet niet om deze kortingscode in te vullen, na afloop kunnen wij het niet meer verrekenen. Mocht u problemen hebben met de code, mailt u me dan op: info@kralenstulpje.nl voordat u op verzenden klikt. U kunt namelijk meteen zien in het winkelmandje of de korting goed is verrekend.
Hier kunt u onze nieuwe artikelen vinden: 

Komende zondag hopen we alle artikelen op de site te hebben staan.

U kunt bij ons ook metalen tekst labeltjes laten drukken! Zonder extra kosten voor een mal/ontwerp of iets dergelijks!

Klik hier voor meer informatie!

Heel veel plezier met rondneuzen!
Groetjes van Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl

maandag 18 augustus 2014

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje!

Per 1 oktober mogen wij onze nieuwe medewerkster verwelkomen! Haar naam is Joke Nanninga. Zij komt naast Ita en ik het team Kralenstulpje versterken en daar zijn we heel erg blij mee! Ita viert per 1 oktober haar 1 jarig jubileum bij 't Kralenstulpje, joehoe!!!!!

Ita is een zeer toegewijde kracht en meer nog een vriendin en ik ben heel erg blij met haar!! Ook Joke behoord tot mijn vriendinnen en wat is er leuker dan samenwerken met je vriendinnen! Ik ben een gezegend mens ;-)

Er zijn weer ontzettend veel leuke artikelen binnen gekomen!! Waaronder hele leuke workshoppakketjes voor een heel klein prijsje! Leuke starters pakketjes en nog veel meer!Heel veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

vrijdag 15 augustus 2014

Nieuwsbrief met 15% korting bij 't Kralenstulpje!

Er is weer een wagonlading aan leuke artikelen binnen gekomen afgelopen periode en alles staat inmiddels op de site.

Hieronder slechts een kleine impressie van het geheel. U kunt nu ook Epoxy stickers bij ons vinden!Er zijn ook prachtige spiegeltjes binnen gekomen, welke in het echt, vele malen mooier zijn dan op de foto. Ik heb niet vaak moeite om weer afstand van iets te doen, maar op deze spiegeltjes was ik op slag verliefd!!! Ze zijn allemaal met de hand gemaakt en ik heb van ieder exemplaar ook maar 1 op voorraad. Verder is de loom collectie uitgebreid. Onze elastiekjes hebben een heerlijke fruitgeur!
Neem ook eens een kijkje bij de gratis artikelen!

 U kunt namelijk 1 gratis cadeautje mee bestellen bij een bepaald bedrag exclusief verzendkosten.
Hier staan altijd onze super koopjes!

Verder is 't Kralenstulpje een erkend leerbedrijf voor scholieren en zijn we na de vakantie misschien wel opzoek naar jou! Kijk hier voor meer info!

En als laatste willen wij u graag weer een korting aanbieden van 15% op de gehele collectie!! Ja dus ook op de goedkope Loom!!! ;-)  Deze korting is geldig vanaf vanavond 20:00 uur (vrijdag 15 augustus) tot en met zondag 17 augustus 2014.

De kortingscode is: zonnigweer

Vergeet niet om deze kortingscode in te vullen, na afloop kunnen wij het niet meer verrekenen. Mocht u problemen hebben met de code, mailt u me dan op: info@kralenstulpje.nl voordat u op verzenden klikt. U kunt namelijk meteen zien in het winkelmandje of de korting goed is verrekend.
Heel veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

dinsdag 12 augustus 2014

Nieuwsbrief van `t Kralenstulpje met heel veel nieuwe artikelen!

Er is weer een wagonlading aan leuke artikelen binnen gekomen afgelopen periode en alles staat inmiddels op de site.

Hieronder slechts een kleine impressie van het geheel. U kunt nu ook Epoxy stickers bij ons vinden!Er zijn ook prachtige spiegeltjes binnen gekomen, welke in het echt, vele malen mooier zijn dan op de foto. Ik heb niet vaak moeite om weer afstand van iets te doen, maar op deze spiegeltjes was ik op slag verliefd!!! Ze zijn allemaal met de hand gemaakt en ik heb van ieder exemplaar ook maar 1 op voorraad.

Verder is de loom collectie uitgebreid. Onze elastiekjes hebben een heerlijke fruitgeur!

Neem ook eens een kijkje bij de gratis artikelen! U kunt namelijk 1 gratis cadeautje meebestellen bij een bepaald bedrag exclusief verzendkosten.

Hier staan altijd onze super koopjes!

Verder is 't Kralenstulpje een erkend leerbedrijf voor scholieren en zijn we na de vakantie misschien wel opzoek naar jou! Kijk hier voor meer info!

Heel veel plezier met rondneuzen!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

zaterdag 9 augustus 2014

Crea-weekend met korting bij 't Kralenstulpje!

Het is crea-weekend bij 't Kralenstulpje! En daarom hebben we heel veel artikelen voordelig afgeprijsd op onze website.
De artikelen staan her en der "verstopt" op de website.
Bovendien willen graag een korting geven op alle producten (behalve producten welke speciaal besteld moeten worden, zoals metalen naam labeltjes) van 15% Deze korting is geldig vanaf zaterdag  9 augustus tot en met zondag 10 augustus!

De kortingscode is: zonnigweer

Vergeet niet om deze kortingscode in te vullen, na afloop kunnen wij het niet meer verrekenen. Mocht u problemen hebben met de code, mailt u me dan op: info@kralenstulpje.nl voordat u op verzenden klikt. U kunt namelijk meteen zien in het winkelmandje of de korting goed is verrekend.
Er is weer een wagonlading aan leuke artikelen binnen gekomen vandaag! Deze ga ik het komende weekend allemaal op de site zetten. Hierbij alvast een voorproefje!Neem ook eens een kijkje bij de gratis artikelen! U kunt namelijk 1 gratis cadeautje meebestellen bij een bepaald bedrag exclusief verzendkosten.

Hier staan altijd onze super koopjes!

Verder is 't Kralenstulpje een erkend leerbedrijf voor scholieren en zijn we na de vakantie misschien wel opzoek naar jou! Kijk hier voor meer info!

Heel veel plezier met rondneuzen en een heel fijn weekend toegewenst!

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

woensdag 6 augustus 2014

Nieuwsbrief met nieuwe artikelen en creatieve ideetjes worden beloond bij 't Kralenstulpje!

Inmiddels staan alle nieuwe artikelen op de site en nog veel meer! Zo zijn er onder andere leuke rozenkransen binnen gekomen  vanaf  maar €. 2,50 tot maar €. 3,50!!! Ook leuk voor wederverkoop of gewoon ter decoratie in huis!En telefoon dustplugjes met kristal strass voor maar €. 1,50!!


Ook hebben we onder de rubriek klantenservice de sub rubriek "voorbeeldjes" aangemaakt. Hier staat een kant en klaar sieraad en daaronder de materialen welke zijn gebruikt. Mochten jullie een idee en foto en/of uitwerking hebben voor deze rubriek met materialen van 't Kralenstulpje mail me gerust!
Leuke ideetjes welke worden goedgekeurd voor deze rubriek worden altijd beloond met een kortingscode van 5 euro! 

Wanneer u minimaal 5 verschillende materialen heeft gebruikt en alle materialen komen bij 't Kralenstulpje vandaan (of worden door ons verkocht) en u heeft een duidelijke foto dan kunt u al in aanmerking komen.

Dus dit is een leuke kans om lekker goedkoop met uw hobby bezig te zijn!
Hier staan onze nieuwe artikelen.

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

zondag 3 augustus 2014

Nieuwsbrief met nieuwe display materialen en andere leuke artikelen!

Het warme weer gaat gewoon lekker verder, wat een fantastische lente en wat een geweldige zomer in Nederland. Alhoewel ik me voor kan stellen dat het voor veel mensen en dieren te warm is, ik heb er zelf ook last van. Ik ben al weken niet naar mijn favoriete sport Zumba geweest, ik trek het gewoon niet met die hitte.

Dan zit ik hier liever op mijn nog redelijk koele kantoortje om nieuwe spulletjes op de site te zetten. Maar de kilootjes zijn er ondertussen wel weer aangekropen helaas. BBQ hier en leuk uitje daar…warm, dus ff een ijsje, ach we gaan niet weg met vakantie dus even gezellig uit eten met een glaasje Port (meestal meer dan één)… Zoveel maanden moeite gedaan om het eraf te krijgen, zit het er binnen enkele weken gewoon weer aan! Voor velen vast herkenbaar, zucht...

Maar vanaf vandaag zetten we (me, myself and I) weer ff de rem erop.  Nu ga ik er even weer tegenaan. Hopelijk wordt het binnenkort iets koeler zodat het sporten ook weer leuk gaat worden.

En er zijn weer hele leuke artikelen binnen gekomen, met name ook prachtige display materialen. En zoals jullie van ons gewend zijn, wederom goedkoper dan bij de groothandel. Ik ga heel erg mijn best doen en ik hoop dat ik dinsdag alles op de website zal hebben.Ook hebben we onder de rubriek klantenservice de sub rubriek "voorbeeldjes" aangemaakt. Hier staat een kant en klaar sieraad en daaronder de materialen welke zijn gebruikt. Mochten jullie een idee en foto en/of uitwerking hebben voor deze rubriek met materialen van 't Kralenstulpje mail me gerust!

Leuke ideetjes worden altijd beloond met een kortingscode of een andere leuke verrassing!
Hier staan onze nieuwe artikelen.

Groetjes van Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl