maandag 29 december 2014

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met 15% eindejaarskorting!

Dit is de laatste week van 2014! Bovendien moet 't Kralenstulpje opruimen ivm de verhuizing.
Daarom genoeg redenen om vandaag (vanaf 10:00 uur) t/m 4 januari een korting van 15% te geven op alle artikelen!

De kortingscode is eindejaarskortingVergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen, want na afloop is dit helaas niet meer mogelijk.

Mocht u problemen hebben met de code, neemt u dan, voordat u op de bestelknop drukt, contact met ons op via info@kralenstulpje.nl 

En natuurlijk krijgt u zoals u van ons gewent bent altijd een leuk presentje bij uw bestelling en wordt alles mooi verpakt in organza cadeauzakjes!

Veel plezier met rondneuzen en een hele fijne dagen toegewenst!

Klik hier voor de nieuwe artikelen:

Klik hier voor onze aanbiedingen

Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

vrijdag 26 december 2014

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met 15% korting op 2e kerstdag!

Geen witte kerst voor ons, maar wel weer dikke ronde volle buikjes ;-)
Ik voel alweer een goed voornemen opkomen voor 2015!Op 2e kerstdag zijn veel winkels gewoon gezellig open. Daarom geven wij vandaag, 2e kerstdag, vanaf 12:00 uur vanmiddag een korting van 15% op alle artikelen!

De kortingscode is kerst2014

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen, want na afloop is dit helaas niet meer mogelijk. Mocht u problemen hebben met de code, neemt u dan, voordat u op de bestelknop drukt, contact met ons op via info@kralenstulpje.nl Hier staan onze nieuwe artikelen:

Veel plezier met rondneuzen en een hele dag!
Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl

zaterdag 20 december 2014

Kerst nieuwsbrief van 't Kralenstulpje


Het was een bewogen jaar voor ’t Kralenstulpje. Veel veranderingen, veel leerprocessen, soms minder leuk maar meestal geweldig leuk!

Ik ben 5 jaar geleden vanuit mijn hobby sieraden maken begonnen in mijn blokhut in de tuin, naast mijn 40 uur baan op kantoor. Uiteindelijk mijn baan kunnen opzeggen en fulltime met de hobby aan de slag. Na een tijdje zelfs een vriendin kunnen helpen aan een baantje ivm de drukte. Deze baan kwam op dat moment voor haar ook als geroepen. Net het juiste moment.

We werken nu nog steeds vanuit de blokhut, maar alles is zo vol geworden er is nauwelijks nog voldoende werkruimte. Er is zelfs geen ruimte voor een 2e PC. Meer dan twee personen kunnen daar ook echt niet om elkaar heen draaien en het wordt steeds lastiger om zonder over te werken alle bestellingen de deur uit te krijgen, vooral op de maandag.

Dus per 1 januari komt Trea Westman ons team versterken.  Ik ken Trea nog van vroeger, dus ik weet wat we in huis halen en ik ben heel erg blij met onze nieuwe “aanwinst”.

Trea heeft altijd voor de Post gewerkt en zal dit er voorlopig ook nog naast blijven doen. Dus nu ziet ze de post ook eens vanaf de andere zijde, vanaf de kant van de verzender ;-)

Maar hiermee is ons ruimte- en efficiëntie probleem nog niet opgelost. Want de artikelen staan momenteel nog werkelijk waar overal!  Op de 4 slaapkamers en op de zolder in ons huis. In het magazijntje, in de garage en op de zolder van de garage. Dus de dames lopen wat af om uw bestelling bij elkaar te zoeken! En dat doen ze met plezier, want ze zijn allemaal heel erg gemotiveerd, maar het moet toch een keertje anders
.

Eigenlijk wilde ik het zelf graag klein en gezellig aan huis houden.
Maar soms heb je het niet in de hand. Zoals nu, bij ’t Kralenstulpje. Zoveel bestellingen en zoveel trouwe klanten, het is voor ons ongelofelijk en nog steeds onvoorstelbaar.

En de groei gaat maar door. En dan komt er een moment, dat je niet meer alleen aan jezelf kunt gaan denken en aan wat ik graag zou willen. Maar dan komt er een tijd dat je moet gaan nadenken hoe je de klant nog beter en sneller van dienst kan zijn.

En wellicht nog meer mensen kunt helpen aan een baan, want laten we eerlijk zijn, dat is toch fantastisch in deze tijd? Ons 3e personeelslid komt bij ons, dat is toch geweldig????

En je “helpt” weer iemand door bedrijfsruimte van hem te huren en dat is ook weer goed voor de economie in deze tijd van leegstand.

Daarom zijn we ontzettend blij en trots dat wij per 1 februari de sleutel krijgen van ons nieuwe onderkomen in de voormalige Bibliotheek in Scheemda. Het lijkt me geweldig om straks alles in te richten en alles onder één dak te hebben! Altijd lekker warm! Niet eerst s’ morgens twee uur moeten wachten voordat de palletkachel warm is in de blokhut. Deze zet ik dan wel aan zo rond 6 uur in de ochtend, maar dan nog is het om 8 uur niet behaaglijk warm als het stijf vriest.

Soms zijn onze vingers zo koud dat we moeite hebben om de gripzakjes open te krijgen, hahaha!
En in de zomer was het vaak zo heet dat het ondanks de mobile airco niet koel te krijgen was in de blokhut en we drijfnat van het zweet de bestellingen gingen inpakken. Een sauna was er af en toe nog koeltjes bij in onze beleving ;-)

Toch heeft het ook wel zijn charmes en ik zal ik altijd met een warm gevoel op terug blijven kijken. Mooi dat het allemaal is gegaan zoals dat het is gegaan.
Deze groei zie ik dus nu (uiteindelijk) als heel erg positief, wel bij huis vandaan straks, maar wel steeds meer een echt serieus klein bedrijfje.


En dit hebben we allemaal te danken aan u als klant.
Wij willen daarom ook onze dankbaarheid uitspreken over u en uw vertrouwen in ’t Kralenstulpje!
Wij staan altijd open voor advies en verbeteringen, sterker nog, wij zijn u juist dankbaar hiervoor!
Door uw bestellingen en positieve reacties zijn wij heel erg gemotiveerd om iets moois te maken van uw pakketje en de artikelen aan te bieden voor de zo laagst mogelijke prijs.

We hebben allemaal heel erg veel plezier in de dingen die we doen en we hopen dit ook uit te dragen naar u als klant.

Wij wensen u daarom als Team Kralenstulpje hele fijne kerstdagen toe en een heel voorspoedig, gelukkig en gezond 2015!!
Hartelijk bedankt voor alles in de afgelopen jaren en vol goede zin naar de toekomst!

Er zijn weer leuke nieuwe artikelen geplaatst.

Veel plezier met rondneuzen en een heel fijn weekend toegewenst!

Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

woensdag 17 december 2014

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met 15% verhuiskorting!!

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij aangegeven dat er medio februari een positieve verandering zou gaan plaatsvinden.
Het contract is gisteren getekend, het is nu officieel en ik mag het van de daken roepen:
WE GAAN VERHUIZEN!!!!!!

Per 1 februari  krijgen we de sleutel van de voormalige Bibliotheek (en daarvoor de Rabobank) en neemt 't Kralenstulpje daar haar intrek! Wij verheugen ons er met z'n allen enorm op! We krijgen meer ruimte en kunnen hierdoor veel efficiënter en sneller werken. Veel van de inboedel, zoals de stellingen etc. hebben we over mogen nemen.

Hierbij alvast een foto van onze nieuwe inpakbalie! Wij zijn trots en ontzettend blij!Om dit te vieren geven we vandaag (vanaf 16:00 uur) en morgen (donderdag 18 december) een korting van 15% op alle artikelen!

De kortingscode is VERHUIZING2015

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen, want na afloop is dit helaas niet meer mogelijk.

Mocht u problemen hebben met de code, neemt u dan, voordat u op de bestelknop drukt, contact met ons op via info@kralenstulpje.nl 

Dit is nog niet alles! Wij geven verder vandaag en morgen, 50% korting op de crea-agenda, plus dus de 15%, dat is heel veel voordeel op deze mooie agenda.Veel plezier met rondneuzen en een hele fijne avond!

Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

vrijdag 12 december 2014

Weekend nieuwsbrief van 't Kralenstulpje!

Dit weekend gaan er weer diverse mysterie cadeautjes willekeurig met de bestellingen mee. U kunt het niet missen, want we doen er ook een briefje bij ;-)

Er zijn inmiddels al 3 mysterie cadeautjes verzonden en er is inmiddels 1 klant die haar gewonnen cadeautje heeft opgevraagd, een cadeaubon van 't Kralenstulpje twv 15 euro!
Het 1e cadeautje is gewonnen door Esther Niemeijer, ze heeft gekozen voor de cadeaubon van 't Kralenstulpje!

Hierbij de ontzettend leuke bewijsfoto!  Bovenop het hoofd van één van haar lieve honden; Jody.
Jody en Esther doen Dogdance en een van haar trucs is het balanceren van iets op haar hoofd, ze vindt dit dus niet erg ;)

Esther, van harte gefeliciteerd!Er zijn weer leuke nieuwe artikelen  geplaatst. Waaronder deze schitterende tussenzetsels!

Er gaat medio februari ook een hele positieve verandering plaats vinden bij 't Kralenstulpje, wat dit is blijft nog heel even een verrassing! Wellicht gaan we volgende week een tipje van de sluier oplichten!

Veel plezier met rondneuzen en een heel fijn weekend!
Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl

vrijdag 5 december 2014

Vandaag van 12 tot 12 uur vannacht, korting 15% bij 't Kralenstulpje!

Vandaag van 12.00 uur tot 12:00 uur vanacht, Sinterklaas korting!!! 15% korting op alles in ons assortiment!!
Gebruik hiervoor de kortingscode 5december

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen, want na afloop is dit helaas niet meer mogelijk.
Mocht u problemen hebben met de code, neemt u dan, voordat u op de bestelknop drukt, contact met ons op via info@kralenstulpje.nl 
Er zijn weer leuke nieuwe artikelen  geplaatst.
Veel plezier met rondneuzen en een fijne Sinterklasavond!!

Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl

maandag 1 december 2014

December maand, cadeautjes maand bij 't Kralenstulpje!

En dan is het zomaar weer 1 december!

Vanaf vandaag kunt u de hele maand een mysteriecadeautje aantreffen bij uw bestelling.
Wat het cadeautje is, kunnen wij helaas niet verklappen, maar wij doen er een briefje bij met tekst en uitleg.

Als u het aantreft bij uw pakketje en u maakt een bewijs foto eventueel van uzelf (of uw zoon, dochter, hond, kat, zelf gemaakt sieraad of keukentafel etc.) met het Mysterie artikel, dan wint u een hele leuke prijs!!

Deze bewijs foto kunt u mailen naar: info@kralenstulpje.nl
Deze foto zal dan (met uw toestemming) op onze site worden geplaatst en eventueel op Facebook etc. Indien u hier geen prijs op stelt, dan plaatsen we de foto niet, of we plaatsen de foto zonder gegevens, alles gaat in overleg.

De te winnen prijzen zullen vooraf te zien zijn op de site en kunt u dus zelf uitzoeken!!
Dit leuke cadeau wordt u dan rechtstreeks toegezonden door de gulle geefster/ gever.

Er zijn een aantal winkeliers die een cadeautje ter beschikking hebben gesteld, deze kunt u hier vinden!

Team Kralenstulpje

Wij, als Team Kralenstulpje, willen u graag even aan u voorstellen. Mocht u ons bellen of mailen, dan ziet u meteen "een gezicht" erachter.

Dus hierbij: Team Kralenstulpje, wie wij zijn! 

Per 1 januari 2015 zal er nog een leuke dame ons team komen versterken. Wij zullen deze dame vragen om zich t.z.t even aan jullie voor te stellen!Er zijn vele nieuwe artikelen geplaatst en er is weer heel wat moois in bestelling!


Veel plezier met rondneuzen en een fijne dag toegewenst!

Esther de Jonge
www.kralenstulpje.nl