zondag 29 november 2015

Leuke actie met Sinterklaas verrassingspakketten!

 ‘t Kralenstulpje heeft twee webwinkels overgenomen en afgelopen weekend zijn we druk aan het inventariseren geweest!
Nu blijkt de voorraad toch iets groter te zijn dat in eerste instantie werd gedacht! We moeten toch iets afstoten om alles nog passend in onze ruimte te krijgen.

Dit “probleem” gaan we oplossen met een wel hele ludieke actie! Sinterklaas verrassingspakketten, een cadeautje voor u zelf ;-)

Deze actie is geldig tot en met komende woensdag 2 december 2015 en op = op!! Wij gaan wederom heel voordelig  een super pakket aanbieden, dit maal een geheel ander pakket dan de voorgaande keren, een pakket met meer variatie en meer gericht op de hobbyist dan op de grootverbruiker

U kunt nu een groot kralen en toebehoren verrassingspakket bestellen voor 50 euro. Hier zit gegarandeerd voor MINIMAAL 150 euro aan artikelen in.


Foto van de blokhut

Denk hierbij aan sieraden, houtenkralen, metallook kralen, glaskralen, materialen zoals draad, misschien wel verpakkings- en displaymaterialen etc.
Er is alleen één maar.. aangezien we niet weten wat er allemaal in gaat en we dit ook niet kunnen gaan bijhouden, kan het pakket niet retour!

We kunnen namelijk niet controleren wat er allemaal in heeft gezeten en of dat nog klopt.
Er zijn maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar en op is helaas echt op!
En dat is nog niet alles! Wanneer u in de opmerkingen schrijft: “restanten” dan doen we er gratis ook nog wat restanten bij. Denk hierbij aan kralen in wat vuile zakjes zit verpakt, stukken draad, of kralenborden met vlekjes. In principe goed te gebruiken, alleen niet meer verkoopbaar als nieuw. Let op: dit moet echt vermeld worden in de opmerkingen, anders wordt het niet ingepakt.
Dit kan helaas niet meer achteraf worden aangegeven.

Durft u het aan?

Het inpakken van deze verrassingspakketten kost veel tijd, houdt u daarom rekening met een iets langere levertijd  van twee a drie dagen, maar u heeft uw pakket zeker voor Sinterklaasavond in huis.


Er staan inmiddels weer heel veel nieuwe artikelen op de site, hier kunt u ze vinden: nieuw!

Veel plezier met rondneuzen en nog een fijne avond toegewenst!

Namens Team Kralenstulpje
Esther de Jonge

woensdag 25 november 2015

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met 15% update korting!

Er is vandaag een update geweest en de webwinkel was helaas tot half elf vanmorgen niet bereikbaar.Om dit ongemak te compenseren geven we vanaf 13:00 uur vanmiddag een korting van 15% op alle bestellingen.

De korting is vanmiddag geldig en morgen de gehele dag (donderdag 26 november)
De kortingscode welke u hiervoor kunt gebruiken is: onderhoud

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend.

Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestelknop drukt! Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

Wist u dat 't Kralenstulpje hoogwaardige kristallen hangers, tussenzetsels en bedels heeft om de meest luxe sieraden te maken? Ook hiervoor telt dus de 15% korting!Er staan inmiddels weer heel veel nieuwe artikelen op de site, hier kunt u ze vinden: nieuw!

http://www.kralenstulpje.nl/c-2448540/hangers-kristal-facet/

Veel plezier met rondneuzen en een hele fijne dag toegewenst!

Esther de Jonge namens Team Kralenstulpje

www.kralenstulpje.nl

dinsdag 17 november 2015

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje!

Vandaag wil ik u graag een paar voorbeelden laten zien van leuke hoedenspelden, ook te gebruiken als decoratiespelden of sjaalspelden.

Deze spelden zijn heel eenvoudig zelf te maken!


Hiervoor bent u nodig:

A. spelden, deze staan hier:
B. afluitdopjes, deze staan hier:
C. kralenkapjes, deze staan hier:
D. kralen, deze staan hier:
E. of leuke strass ballen kralen, deze staan hier:
F. bloemkelkjes, deze staan hier:
G. engelen vleugels, deze staan hier!

Verder hebben we ook al wat leuke kant en klare spelden voor u gemaakt, deze kunt u compleet bestellen! Deze staan hier!

En nu nog een beetje fantasie en inspiratie! Hieronder wat voorbeelden, heel veel plezier toegewenst!!Er staan inmiddels weer heel veel nieuwe artikelen op de site, hier kunt u ze vinden: nieuw!

In de loop van de avond komen er nog meer bij, het is toch slecht weer, dus we blijven lekker binnen!
Veel plezier met rondneuzen en een hele fijne avond toegewenst!

Esther de Jonge namens Team Kralenstulpje
www.kralenstulpje.nl

zondag 15 november 2015

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met 15% stormkorting!

Vanwege de storm geven wij vandaag 15% korting op alle bestellingen!!

De kortingscode welke u hiervoor kunt gebruiken is stormzondag

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend. Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestelknop drukt! Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

Wist u dat wij hele leuke voorbeeldjes op site hebben staan om inspiratie op te doen? U kunt ze hier vinden!

Hier staan onze mooie Bohemain edelsteen armbandjes! Binnenkort worden er nog meer geplaatst!Wist u dat 't Kralenstulpje nog twee webwinkels heeft?
Hier staan weer hele andere artikelen en voor deze sites telt gratis verzenden vanaf 25 euro binnen Nederland en vanaf 100 euro voor het buitenland.


Er staan inmiddels weer heel veel nieuwe artikelen op de site, hier kunt u ze vinden: nieuw!

Veel plezier met rondneuzen en een hele fijne dag toegewenst!

Esther de Jonge namens Team Kralenstulpje

www.kralenstulpje.nl

woensdag 11 november 2015

Nieuwbrief van 't Kralenstulpje!

11 november is de dag! Kunt u zich nog herinneren dat u zelf heeft gelopen met een zelfgemaakte lampion op de kleuterschool?Ik wel en ik ben 45 jaar, bijna 46! Joepie! Ik heb het toch maar gehaald en daar ben ik dankbaar voor, elke dag weer! Op de kleuterschool, daar is het ook begonnen met het maken van sieraden.
En op de lagere school maakte ik al oorbellen voor vriendinnen! Samen met mijn ouders, ging ik naar de rommelmarkt in Eelde en verkocht daar mijn eigen gemaakte oorbellen voor een gulden per paar! Wat grappig als ik daar aan terug denk!

En als ik 5 paar op een dag had verkocht dan was ik de koning te rijk! Wat een hoop geld had ik dan verdiend! En mijn vader maar mopperen, want die was elektricien. En ik maakte van zijn onderdelen, plugjes, moertjes en schroefjes de leukste sieraden, haha! Wat grappig, dat ik dan 40 jaar later nu gewoon een eigen webwinkel mag beheren met kralen en sieraden! Mijn ouders krabben zich nog steeds achter de oren, hoe is het toch mogelijk! Midden in de crisis begonnen en nu 5 dames in dienst. Maar stiekem zijn ze heel erg trots. En ikzelf ook hoor!

Met name op de dames die bij ’t Kralenstulpje werken. Stuk voor stuk vriendinnen, al vanuit mijn jeugd of pubertijd. Alleen Joke en Coba, ik ken hun pas 10 jaar, hahaha!
Er heeft nog nooit iemand zich ziek gemeld in 5 jaar tijd en dat is toch wel iets om heel erg trots op te zijn. Altijd staan ze klaar voor ’t Kralenstulpje om uw bestelling zo snel en zo goed mogelijk te verzenden. Snotneuzen, last van de rug, griepverschijnselen, ze staan er!  Elke dag weer!

Ik ben super blij met mijn team en dat wil ik u, tijdens deze nieuwsbrief graag even laten weten!
U kunt altijd zien wie uw bestelling heeft ingepakt, dit schrijven we op een kaartje welke bij uw bestelling zit verpakt. Dus mocht er iets zijn, dan kunt u ons persoonlijk aanschrijven info@kralenstulpje.nl  of even bellen op: 0597-85 01 10. Ons team bestaat uit: Esther (ikzelf) Ita, Joke, Trea, Sandra en Coba.

Er zijn heel veel leuke workshoppakketjes op de site geplaatst! Nog veel meer dan u hieronder kunt zien!Bovendien hebben wij weer ontzettend veel andere  nieuwe artikelen binnen gekregen de afgelopen dagen.

U kunt ze hier vinden! 

Veel plezier met rondneuzen en een hele fijne week toegewenst!

Esther de Jonge namens Team Kralenstulpje
Ita, Joke, Trea, Sandra en Coba.

www.kralenstulpje.nl

woensdag 4 november 2015

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met gratis cadeautjes!Voor u als nieuwsbrieflezer doen we graag iets extra's! Daarom krijgt u t/m zondag 8 november bij iedere bestelling vanaf 10 euro gratis 10 meter 1,5mm waxkoord cadeau.

U mag hiervoor in de opmerkingen zetten: gratis waxkoord. De kleur bedenken wij. Mocht u een voorkeur hebben voor kleur, dan kunt u dit wel aangeven en dan kunnen we kijken of we het hebben. Bestelt u voor 25 euro of meer (excl. verzendkosten) dan krijgt u er ook nog een gratis zakje rocailles bij! Hiervoor telt hetzelfde, u krijgt een willekeurige kleur. Mocht u een voorkeur hebben, laat het ons dan weten. We kunnen dus niet garanderen dat we de kleur voor u hebben. Zet u dan in de opmerkingen: gratis waxkoord + rocailles.

  + = gratis bij een bestelling van 25 euro of meer (excl. verzendkosten)

​​Dit is dus buiten de gebruikelijke gratis geschenken om die u mag uitzoeken bij een bestelling!

Kerst tip! Onderstaande leuke sleutelhangers maakt u heel eenvoudig zelf!!!
Wij hebben weer ontzettend veel nieuwe artikelen binnen gekregen de afgelopen twee weken!

U kunt ze hier vinden! 

Veel plezier met rondneuzen en een hele fijne week toegewenst!

Esther de Jonge namens Team Kralenstulpje
Ita, Joke, Trea, Sandra en Coba.

www.kralenstulpje.nl