vrijdag 24 maart 2017

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met 15% app korting!

Wij zijn als team Kralenstulpje telkens in beweging! En niet alleen om uw bestelling in te pakken, maar ook, hoe we u als klant het beste tegemoet kunnen komen qua service, ideeën, inspiratie en contact. Daarom hebben we besloten om een echte heuse Kralenstulpje app te laten ontwikkelen!Wat kunt u van deze app verwachten? Een compleet plaatje! Natuurlijk de website, maar ook een koppeling naar ons Forum!  Verder een koppeling met Sociale Media en een koppeling naar onze nieuwsbrief en een koppeling naar onze nieuwe voorbeelden op het gebied van sieraden maken!
U bent als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, speciale app aanbiedingen en misschien kunnen we zelfs iets van een punten systeem integreren.

Verder komt er een chat functie in onze app. U kunt dan chatten met iemand van ons, maar ook met andere klanten die onze app hebben gedownload, alles één op één. U hoeft dus niets, maar de mogelijkheid is er wel. Onderling vragen stellen en ideeën uitwisselen, hoe leuk kan dit zijn? We delen allemaal een passie, namelijk sieraden maken!

Alles moet nog doorontwikkeld worden en het zal ook zeker nog een paar weken gaan duren, maar als jullie tips hebben of wensen, van harte welkom!

We vinden dit zelf zo leuk en zijn hierdoor best een beetje in de feeststemming! De app zal straks gewoon te downloaden zijn in de app store van Apple en Android!
Om dit alvast te vieren geven we dit weekend 15% app korting!

15% KORTING
Zaterdag 25 maart tot en met zondag 26 maart geven we op alle bestellingen via de website 15% KORTING!!
 
(Ja, ook op de sales extra korting!!)

De kortingscode welke u hiervoor kunt invullen is: app15%
Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend. Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat u op de bestelknop drukt! Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

GRATIS CADEAUTJE!
Vergeet niet om uw gratis cadeautje mee te bestellen, klik hier!
Maak deze leuke herenset nu eenvoudig zelf!INSPIRATIE NODIG?

Dit is ons nieuwe blog waar tutorials worden geplaatst, wanneer u zich aanmeld dan wordt u automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe voorbeeldjes, veel plezier!
SALE!


En niet zomaar een sale, nee een Mega sale! Heel veel mooie, leuke en trendy bedeltjes en kralen. Ook de kwastjes, sluitingen, ringetjes en nog veel meer zijn verkrijgbaar in de Mega sale. Wees er snel bij.

Klik hier voor onze sales!

NIEUWE ARTIKELEN
Er zijn weer heel veel leuke bedeltjes, kralen, kwastjes en nog veel meer binnen gekomen. In leuke nieuwe Trendy kleuren die U zonder twijfel geweldig gaat vinden. Klik op de link hieronder voor alle nieuwe spulletjes:
Heeft u onze nieuwe artikelen al gezien?


Veel plezier met rondneuzen bij 't Kralenstulpje!

Namens Team Kralenstulpje
Esther de Jonge
Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramNieuwsbrieven archief | Tutorials

Geen opmerkingen:

Een reactie posten