donderdag 18 mei 2017

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met 15% korting!

’t Kralenstulpje heeft een heel leuk bericht!Het is echt een droom die werkelijkheid gaat worden, we krijgen naast de webwinkel een fysieke winkel!!  Vroeger droomde ik er altijd van om een echt winkeltje te hebben. Deze kans is ons nu geboden!! Mijn team en ik zijn super enthousiast en helemaal blij dat dit mogelijk is!!!

Een plek op onze huidige locatie (de voormalige bibliotheek van Scheemda, naast de Rabobank) waar u de kralen gewoon kunt komen bekijken! Er is wel een ander assortiment dan in de webwinkel, maar wanneer u iets wilt zien wat we in de webwinkel verkopen, dan kunnen we dat zo voor u ophalen.

Ook gaat dit een ruimte worden waar we workshops kunnen gaan geven en waar u even gezellig een kopje koffie, thee of een glaasje wijn kunt komen drinken, gezellig toch? Verder zullen we er brocante woonaccessoires gaan aanbieden.
Heeft er nog iemand iets over zoals tafels, stoelen, kastjes of andere gezellige dingen om een winkeltje mee in te richten? Of tips? Wilt u me dan mailen op info@kralenstulpje.nl ? Hartelijk bedankt!

We houden u natuurlijk op de hoogte via onze nieuwsbrief, via onze app en via Facebook.
We gaan vaste openingstijden hanteren en verder op telefonische afspraak.

Er zal een feestelijke opening komen met een hapje en een drankje waarvoor alle klanten, familie, vrienden en bekenden via de nieuwsbrief zullen worden uitgenodigd. 


Maar eerst is er nog een hoop werk aan de winkel, hihi!Wij hebben er ontzettend veel zin in!!! Daarom geven wij voor u als nieuwsbrieflezer vanaf nu tot en met zondag 21 mei op alle bestellingen 15% korting!!

Deze kortingscode is: showroom15%

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje.

U kunt meteen zien dat de korting is verrekend. Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestel knop drukt! Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NIEUWE ARTIKELEN
Heeft u onze nieuwe artikelen al gezien?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Veel plezier met rondneuzen bij 't Kralenstulpje!

Namens Team Kralenstulpje
Esther de Jonge

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | Instagram | Tutorials | Forum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten