zaterdag 3 juni 2017

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met 15% korting!

We zijn heel erg druk met de voorbereiding van onze showroom, wij hopen nu binnen 14 dagen open te kunnen. Doordat we flink aan het rommelen zijn hebben we nog een aantal (10 stuks) super gave verrassingspakketten kunnen samenstellen. Er zit voor minimaal 150 euro aan artikelen in!! U ontvangt dit complete pakket voor slechts 50 euro! Dit pakket verzenden wij gratis bij een bestelling vanaf 50 euro en u heeft dit weekend ook nog eens 15% korting op alles, lees hiervoor verder!!De actie is geldig zolang de voorraad strekt (10 stuks) maar op = helaas op! Hoe kan dit zo goedkoop? Wij hebben vorig jaar twee webwinkels overgenomen waaronder kralenonline. Hier zitten heel veel artikelen bij waarvan de aantallen te klein zijn om alles op de site te zetten. Bovendien hebben we een beetje ruimtegebrek. Klik hier voor het pakket!

Denk hierbij aan sieraden, houtenkralen, metallook kralen, glaskralen, materialen zoals draad, misschien wel verpakkings- en displaymaterialen etc.
Er is alleen één maar.. aangezien we niet weten wat er allemaal in gaat en we dit ook niet kunnen gaan bijhouden, kan het pakket niet retour!
We kunnen namelijk niet controleren wat er allemaal in heeft gezeten en of dat nog klopt. Er zijn maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar en op is helaas echt op! Het kost best veel tijd om ze te maken dus vandaar dat wij dit vooraf doen.

En dat is nog niet alles! Wanneer u in de opmerkingen schrijft: “restanten” dan doen we er gratis ook nog wat restanten bij. Denk hierbij aan kralen in wat vuile zakjes zit verpakt, stukken draad, of kralenborden met vlekjes. In principe goed te gebruiken, alleen niet meer verkoopbaar als nieuw. Let op: dit moet echt vermeld worden in de opmerkingen, anders wordt het niet ingepakt. Dit kan helaas niet meer achteraf worden aangegeven.

Durft u het aan?


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
15% KORTING!
Dit weekend (vanaf vanmiddag 13:00 uur t/m maandag 5 juni) geven we 15% korting op alles!!! Dat kan met de kortingscode kralenstulpje15%
Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. (en een account aan te maken)

U kunt meteen zien dat de korting is verrekend. Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestel knop drukt! Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op ons BLOG zijn ook weer een aantal hele leuke sieraden te vinden die u zelf gemakkelijk kunt maken, foto's met duidelijke instructies, neem gerust een kijkje!

NIEUWE ARTIKELEN
Heeft u onze nieuwe artikelen al gezien?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Veel plezier met rondneuzen bij 't Kralenstulpje!

Namens Team Kralenstulpje
Esther de Jonge

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials | Forum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten