donderdag 29 juni 2017

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met 15% openingskorting!

We hebben sinds kort, in hetzelfde pand als onze webwinkel, een tijdelijke showroom-winkel geopend!Vrijdag 7 juli om 20:00 uur willen wij u als klant, vriend, familie, kennis of belangstellende ook van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen in onze showroom, onder het genot van een hapje en een drankje.

Onze gewijzigde openingstijden van de showroom zijn als volgt:

Van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot en met 16:00 uur en op afspraak.
Tussen 12:00 en 13:00 uur gesloten.

Adres:
Stationsstraat 11
9679EA Scheemda
Tel: 0597-85 01 10
Email: info@kralenstulpje.nl
We vinden het dan nu ook heel erg fijn dat we onze klanten de kralen nu ook kunnen laten zien. Het assortiment van de winkel zal trouwens wel verschillen met dat van de webwinkel.
Hier zal voornamelijk het assortiment worden getoond van twee andere webwinkels die ik in het verleden heb overgenomen, www.kralenonline.nl & www.lowlandsbeads.com  maar met de goedkope prijzen van ’t Kralenstulpje.

Maar we kunnen nu bij vragen van over artikelen van de webwinkel gemakkelijk even iets voor u ophalen en laten zien.
We vullen het assortiment van de fysieke winkel ook aan met brocante artikelen. Verder kunt u bijna alles in de winkel kopen, waaronder ook het meubilair en de wandbekleding. Kunstenares Miranda Meulenkamp zal haar schilderen hier tentoonstellen.
Er kunnen nu ook workshops en cursussen “sieraden maken” worden gegeven aan mensen die kennis willen maken met de sieraden hobby.Dit weekend, vanaf vanmiddag 15:00 uur t/m zondag 2 juli geven we 15% korting op alles!!! Dat kan met de kortingscode:  opening15%

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend. Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestel knop drukt! Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.Doe leuke inspiratie op door hier te klikken! En op deze pagina vind u nog meer voorbeelden!
Veel plezier!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gratis bij uw bestelling!
Wanneer u deze week in de opmerkingen schrijft: yoyo beads, dan ontvangt u tot en met zondag 2 juli gratis een zakje van deze mooie kraaltjes!
Kijk hier wat je er allemaal mee kunt doen!


NIEUWE ARTIKELEN
Heeft u onze nieuwe artikelen al gezien?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Veel plezier met rondneuzen bij 't Kralenstulpje!

Namens Team Kralenstulpje
Esther de Jonge
Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramNieuwsbrieven archief | Tutorials | Forum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten