woensdag 14 juni 2017

Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met gratis cadeautje!

't Kralenstulpje heeft www.charms.nl overgenomen. Sandra Classen en ik kennen elkaar al vanaf de begin periode van 't Kralenstulpje, we zijn ongeveer gelijktijdig gestart. Helaas moet Sandra vanwege gezondheidsproblemen in het verleden een stapje terug doen en van haar welverdiende rust gaan genieten. Het is heel erg dubbel, natuurlijk vindt ze het prachtig dat ze straks meer rust krijgt om de dingen te doen die ze altijd al graag wilde doen, maar aan de andere kant is het ook loslaten van een prachtige hobby en een mooie tijd met kralen en toebehoren. We vinden het dan ook heel bijzonder en lief dat ze haar "kindje" nu aan ons wil gaan toevertrouwen. We kunnen u dan ook met trots vertellen dat we een grote collectie aan 925 Sterling Zilveren bedels, waaronder clip on charms, een grote hoeveelheid drukkers, european style bedels en nog veel meer op onze site hebben kunnen plaatsen de afgelopen week.

Alles staat inmiddels onder nieuw binnen! Klik hier!

Op de foto's een kleine impressieVerder zijn we druk bezig met het inrichten van onze nieuwe showroom, we hopen nu binnen 14 dagen open te kunnen!

We laten u natuurlijk nog exact weten wanneer we open gaan en er zal ook een opening volgen met een hapje en een drankje voor ons klanten, familie, vrienden en bekenden.
Ook lopen we deze week, net als alle andere voorgaande jaren, de Avond 4 Daagse in Winschoten!

Komen jullie ons vrijdag tijdens de intocht even aanmoedigen???? ;-)

Hieronder een impressiefoto!En ook nog even dit!
Met trots presenteren wij u onze kralenstulpje App!! U kunt hem gratis downloaden!Klik hier om onze Apple App te downloaden!
Klik hier om onze Android App te downloaden!
U kunt in beide stores natuurlijk ook gewoon zoeken op kralenstulpje dan komt u er ook!

Waarom een app?

Wij willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken door alles onder één dak te brengen.
U heeft nu 1 plek waar u alles over ’t Kralenstulpje kunt vinden! Natuurlijk vindt u er meteen onze webshop, maar ook al onze en uw Social media kanalen, zoals Facebook, Pinterest en Instagram zitten onder dezelfde knop! U heeft (na aanmelden) toegang tot ons forum, u kunt voorbeelden en foto’s bekijken, er is zelfs een chatfunctie!
Neem eens een kijkje bij onze video’s. Heeft u zelf een leuke tutorial in het Nederlands zonder reclame? We zetten hem er graag bij!
U kunt zelfs via de app een foto uploaden van uw eigen gemaakte creaties met materialen van ’t Kralenstulpje. Deze worden dan bij de foto’s geplaatst in de App. Per goedgekeurde foto krijgt u een kortingsbon van 50 cent! Klik hier voor de voorwaarden!
Verder hebben we App Only aanbiedingen! Aanbiedingen die alleen geldig zijn voor onze App gebruikers!
We horen graag wat u van de App vindt en of u misschien nog tips en/of suggesties heeft ter verbetering!
Team Kralenstulpje
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gratis bij uw bestelling!Wanneer u deze week in de opmerkingen schrijft: yoyo beads, dan ontvangt u tot en met zondag 18 juni gratis een zakje van deze mooie kraaltjes!
Kijk hier wat je er allemaal mee kunt doen!


NIEUWE ARTIKELEN
Heeft u onze nieuwe artikelen al gezien?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Veel plezier met rondneuzen bij 't Kralenstulpje!

Namens Team Kralenstulpje
Esther de Jonge
Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramNieuwsbrieven archief | Tutorials | Forum

1 opmerking:

  1. Ik heb de app en ik vind hem reuze handig! De normale website is trouwens ook grandioos en jullie service ook! Heb al meerdere keren besteld en is altijd snel in huis mét een leuk presentje! Veel succes.
    Yoyobeads.

    Groet, Josephine Lugtenburg

    BeantwoordenVerwijderen